Torsdag

Hej hopp!
Idag var egentligen min sista dag på praktiken men jag var ju magsjuk två dagar för några veckor sen så ska dit nästa fredag också för att ta igen en dag :) det känns bra för jag hann inte riktigt säga hejdå idag då en av mina lärare från universitetet var där och examinerade mig. Det gick bra o jag fick godkänt av både henne och min handledare på skolan. Känns jättebra :-) sen fick jag en ihopgjord bok av teckningar från alla små söta o goa barn i klassen, blev alldeles tårögd :') jättefint var det verkligen. Men som sagt, ska dit nästa fredag igen så det känns kul!

Annars har jag gått prommis idag och vi har packat inför helgen efs vi ska till skövde. Ska bli såååå kul :D på lördag är det krusses 25 års fest på bogrens, vilket egentligen är anledningen till att vi åker dit i helgen. Men ska bli superkul att träffa familjen o de ska bli så mysigt att krama om mina små godingar imorgonkväll :-))

Nu ska vi sova. Har redovisning imorgon också :)

Förresten. Ska lägga upp lite bilder här från egypten men har nu iaf lagt upp alla på facebook så om ni är intresserade kan ni gå in där o kika så länge :)

Puss o kraaaam


Grillning

Ikväll har vi haft en skön kväll hemma hos Josa med grabbarna. Vi grillade och spelade Alias, mycket trevlig kväll =)

Längtar till helgen då vi ska åka hem till Skövde. Ska bli jättemysigt att träffa familjen :) å på lördag är det 25 års fest för Krusse. Kommer bli en superbra helg!

Puss o godnatt


Freeedag!

Har haft en bra vecka på praktiken, helt otroligt vad de går fort bara!

Idag kom macko hem :) han stannade i gävle o tittade när brynäs tog hem SMguldet igår!

I helgen ska jag jobba annars blir se nog ganska lugnt.

Ska också berätta att det nu är klart att Markus inte kommer spela i TAIF nästa år så det betyder alltså att vi ska flytta. Det är blandade känslor men är alltid kul med nya äventyr. Än vet vi inte vart vi ska.

Nu har vi fredagsmys o kikar lets dance :)

Ha en sköön kväll! Pusspuss


Halllåhallå

Hej allihop!

Nu är vi hemma från Egypten igen. Vi kom i torsdagskväll och helgen har gått grymt fort, har haft fullt upp. I fredags hade vi redovisning i skolan och sedan klassfest på kvällen så jag stannade kvar i Växjö. Klassfesten var riktigt rolig :)
Igår tog jag sovmorgon och sedan grejade jag lite och på eftermiddagen åkte jag iväg för att förfesta lite innan det var dags för Magic Day i Nelson Garden Arena. Kvällen var grymt rolig och jag var så imponerad av alla dansare, superduktiga! Även komikern Tomas Pettersson levererade och Magnus Carlsson ;)

I morse åkte Markus till Gävle för att se Brynäs ikväll som förhoppningsvis tar hem smguldet. Riktigt kul för honom om de vinner så han får va med om det nu när han åkte upp för att kika :)

Resan var jättebra, vi hade det varmt och skönt. Tyvärr var maten sådär men vi hade en italiensk restaurang på hotellet som vi ofta åt på, pizzan där kostade cirka 40 kr så det var helt okej ändå. Annars var allt superbra :) Hotellet var fint och vi var på två utflykter. En jeepsafari i öknen, eller ja, vi åkte fyrhjuling. Macko körde och jag satt bakom. Häftig upplevelse var det! I onsdags var vi på snorklingsutflykt vilket också var roligt trots att jag var livrädd för att träffa på en haj, haha:).

Imorgon börjar praktiken igen vilket ska bli jättekul :) Två veckor på praktik nu sedan har vi en månad i skolan sedan sommarlov, herregud vad tiden går fort!
Markus kommer hem imorgon eller på tisdag igen. Ska bli skönt att få lite ordning här hemma efter det, känns som det är mycket farande och flygande för oss båda och jag känner att man behöver komma lite till ro nu och komma in i lite rutiner igen.

Ikväll hoppas jag att ngr av grabbarna kommer hem hit för lite matlagning och hockey. Kul med lite sällis =)

Ska lägga ut fler bilder från resan när vi lagt in bilderna från kameran på datan. Nu får ni nöja er med ngr från min mobil så länge :)

Ha en skön eftermiddag/kväll! PUSS!






Påväg

Heej!
Nu är vi i bilen o har börjat vår resa, känns underbart :)
Ikväll ska vi träffa sis med familj och sova där. Imorgonbitti, väldigt tidigt, åker vi till Malmö för att flyga till Egypten.
Ska bli så jäkla gött att komma iväg o bara njuta o ha de bra :)
Hoppas ni alla har det fint. Ska uppdatera lite mer när jag kommer hem, ska försöka bättra mig :)
Puss puss


RSS 2.0