Uppdatering

Kommer med en liten uppdatering här.

Allt rullar på bra och sommaren har börjat komma på riktigt nu. I helgen har solen börjat skina och det har blivit  varmt, I like it!
Dessutom har jag påbörjat mitt sommarjobb, som naturligtvis är på mcdonalds. Har jobbat fyra dagar nu och har massa dagar kvar. Ska jobba i princip hela juli. Dock ledig sisådär varannan/var tredje dag, skönt.
En annan sak som jag påbörjat är övningskörning. Det går framåt och jag har kört en del på småvägar, det är väldans kul att köra bil men det kan jag tänka mig att alla tycker i början.

Midsommar var det för en vecka sen lite drygt, det blev väldigt lyckat och jag hade hur kul som helst.
Denna helgen har varit lugn och det har jag verkligen behövt efter två fullspäckade helger. Blev bra mycket malibu där ett tag.
Men nu känner jag mig på G igen efter en vilohelg och ser redan fram emot nästa helg, så jag hoppas att det kommer upp roliga planer under veckan.

Ha det underbart tills vi hörs igen.


Sommaruppehåll?

Hej läsare!
Jag är ledsen över att jag uppdaterar så otroligt dåligt. Men jag ska vara helt ärlig, motivationen har dött ut på senare dagar. Detta är inte pga av att jag tycker det är tråkigt att blogga utan mer för att det är sommar och det känns som om det finns så mycket annat att hitta på för tillfället..
När jag såg flera kompisar ta sommaruppehåll med sitt bloggande tänkte jag att, nej det ska jag inte göra, jag ska fortsätta blogga!
Men tyvärr så har det inte fungerat, jag har inte tagit mig tid till att blogga. Så jag tror att det kommer bli ett sommaruppehåll ändå. Dock kan det droppa in ett inlägg då och då, så ni kan alltid hålla utkik.

Vill iaf önska er alla en underbar midsommar och ett ännu mera underbart sommarlov!

Massor med kramar!!


Sommarlov

Finally!
Det är sommarlov.
Jag är överlycklig!


Fotbollsfesten

ÄNTLIGEN!
Den har börjat. EM-festen. En anledning till att vara superglad!
Sitter just nu och ser spanien-ryssland. Spanien leder för tillfället med 2-0. De är riktigt bra.
Sverige kommer få det svårt mot dem på lördag, men vi får se.
Sverige spelar även ikväll, eller för att vara exakt om 95 min tror jag det blir, mot Grekland.
Kommer bli en spännande match och jag ser fram emot den. Dock lite oroad över att Daniel Andersson börjar spela på mittfältet, var helt säker på att Linderoth hade den platsen. Men men, då får han ta att visa vad han går för. Dock tvivlar jag på att han spelar hela matchen.
Nu sitter jag alldeles ensam och tittar på fotboll, men snart kommer det massa vänner hem till mig och vi ska tillsammans vara några av dem många som hejar fram Sverige ikväll. Ska bli sjukt roligt att efter lång väntan och längtan att äntligen få se Sveriges första match i EM.
Och det är gemenskapen framför tvn, på läktaren eller på planen som gör det hela till en stor fest.
Jag älskar den här festen!

GO SWEDEN!

(20:45, o se för fan till att ni inte missar det nu) 

Hemma igen

Hallå där!
Nu är jag hemma från Turkiet och har varit det i ca tre dagar. Resan var verkligen underbar, men det alltid skönt att komma hem.
Borta bra, men hemma bäst som man brukar säga...
Jag kom även hem som sjukling. Drog på mig förkylning och feber där nere och spenderade därför måndagen hemma istället för att vara i skolan. Dock gick febern ner under gårdagen och jag var i skolan idag.
Trevlig dag med bara en massa glada människor och betygssnack.

Nu följer några trevliga bilder från resan, så det är bara att bläddra neråt och njuta!















TURKEY!

Hello my friends!
Precis uppkommen fron beachen. Allt er underbart her.
Solen skiner po klarbla himmel och det er runt 32 grader hela tiden!
Nu ska jag strax kila upp till rummet och duscha.
Sedan er det middag och gratis drinkar som geller.
Vi ses po sondag sverige.
Massa kramar

RSS 2.0