My day

Heja Amanda !  
Såg dej i tidningen, vilken bra bild !  
Slängde mej på cykeln å ner till SLA  å beställde  två st .  bilder  
Du kan få en av mej !  De kan vara roligt att titta på när du blir gammal   å sitter nånstans !  Kämpa på , ge inte upp vi får åka å titta på dej snart !  
Hälsningar från Mormor o Morfar ! Pöss , pöss ha en  Nice dag !

Detta mailet fick jag för några timmar sedan. Se bara hur bra mormor och morfar är!



Har vart en trevlig dag för övrigt.
Började med rättskunskap (vilket är otorligt intressant faktiskt) och därefter massage.
Klockan halv tolv höll jag i klassrådet som var precis som det brukar vara, inte speciellt engagerat. Jag har faktiskt förståelse för detta eftersom alla inte kan dela samma intresse och ingen ska tvingas tycka något är kul, absolut inte. Tycker bara det är synd att elevdemokratin inte är större på skolan...
På eftermiddagen hade jag en engelskalektion och en mattelektion, som var helt okej båda två.
Klockan tre befann jag mig på elevrådsmöte, där vi balnd annat pratade om ledningsgruppsmötet som jag var på igår. Satt tillsammans med skolans rektorer och programledare i tre timmar och hade möte. Det var lång tid, men det var inte alls långtråkigt faktiskt som man kanske skulle kunna tro, det var tvärtemot intressant och väldigt roligt!
I vilket fall, när elevrådsmötet var klart kilade jag ner till stan och gjorde några ärenden på apoteket och frissoteket, efter det mötte jag upp Emma Norén och vi satte oss på rådhuset i några timmar och fikade.
Resten av kvällen spenderade jag hos en vän som hade otroligt ont i ryggen. Jag var då oerhört snäll och gav lite massage medan vi tittade på tv och pratade.
Nu sitter jag här efter att precis ätit en tallrik fil med banan och russin. Jag känner mig mätt och belåten och ska snart sova. Har dock ingen anledning till att skynda mig till sängen pga av att min första lektion börjar klockan tolv imorgon.
Hoppas ni har haft en bra dag!

Och förresten! Om ca en vecka åker jag, lämnar detta land i tre veckor för värme, upplevelser, fest, goda drinkar och massa massa annat!!

Kram på er


En fin bild på min otroligt fina vän Emma!

M&M

Min mormor och morfar är två personer som jag uppskattar mycket. De är så otroligt underbara och söta. Varenda gång de kommer över på middag pratar vi om roliga saker och de skrattar efter varje mening, jag verkligen älskar det!
Morfar ger även de bästa kommentarerna här på min blogg. Han läser den nästan varje gång han är inne på internet och brukar då ge mig en söt kommentar.
Ni är underbara och ni är några av mina absoluta favoritpersoner!!
Tänk om alla hade den glädjen som ni har!
Massa kramar till er


Söndag

Hej allihopa!
Spelade match idag mot fröjered, serieledarna. Vi vann med 8-6 och det var så otroligt roooligt! Har aldrig vart så glad efter en seger!!! Det blev ett mål och en assist för min del, alltid trevligt. Idag var det verkligen kul att spela, alla kämpade till tusen och alla var så otroligt bra!
Nu sitter jag hemma hos niklas, han åkte idag så nu ska jag bo här tills torsdag. Det är faktiskt första gången jag sover ensam i ett hus/en lägenhet, så det känns lite konstigt.. Men det är verkligen skönt att vara själv, man behöver liksom inte anpassa sig efter alla andra. Det är bara jag och lilla söta Smilla här, hon är så mysig.

Imorgon börjar ett nytt schema, som kommer vara väldigt slappt för mig. Jag kommer vanligtvis börja halv två på måndagar, men imorgon ska vi ha elevrådsmöte klockan åtta så jag får ta mig upp ur sängen. Är i och för sig bra, jag behöver plugga på förmiddagen.

Nu funderar jag på att titta lite på tv, sedan sova.

Pussokram

SÖTA SMILLA



Balklänningar

Just nu funderar jag starkt på att sy upp en balklänning i thailand.
Har tittat på dessa exemplaren av klänningar, fast har tänkt mig i gräddvit färg:





eller



Vad tycker ni?!


Onsdag

Dagen började med sovmorgon, otroligt skönt måste jag säga..
Hade sedab en lektion i friskvårdsmassage och sedan håltimma. Under håltimman hann jag prata med LB, en hjälplärare som ska hjälpa mig lite extra i engelska så jag kan gramatiken bra (är tyvärr ingen höjdare på gramatik). Väl där försökte vi också ta i tu med varför jag är så stressad och blir så sjukt nervös inför prov osv. Han ritade upp en jättefin bild på tavlan, lite barnsligt dock, men det var roligt. Han ritade mig i mitten och gjorde sedan streck utåt till massa bubblor som utgjorde mina fritidsintressen. Det visade sig bli ganska många bubblor och därmed ganska lite tid över till skolan när jag går ett av de mest krävande programmen. Så vi pratade ett tag fram och tillbaka och kom fram till att jag trivs i att ha det såhär. Att ha många bollar i luften, att ha mycket att göra, men att jag ska lugna ner mig i den situationen jag befinner mig i. Det ger verkligen någonting att prata med honom, han förstår sig ibland bättre på mig än vad jag själv gör. Så det blev ett givande samtal.
Efter det hade jag två lektioner innan jag sprang ner till elevrådsrummet för att hålla i första mötet med elevrådet. Tyvärr var det två återbud, men vi tre som var där gjorde det bästa av situationen. Vi städade upp och rensade i själva rummet, för det behövdes verkligen, vi snackade om lite grejer, skickade mail till rektorerna angående vissa saker och skrev upp en dagordning inför nästa möte. Det var riktigt kul och jag verkligen att jag kommer att trvias med att vara ordförande, det är hur kul som helst!! Mycket jobb, men man får ut en del av det faktiskt.
När klockan var kvart över fyra tog jag bussen till donken där jag hämtade ut mitt lönekuvert, blev positivt överraskad. Väl där hämtade jag också Niklas hemnyckel. Ska sköta om hans katt/lägenhet medan han åker bort söndag till torsdag på skidresa.
Därefter var jag vrålhungrig, så jag åkte hem och käkade och pluggade fysik, är verkligen stressad inför provet. Jag vet att det är mitt stora problem, att jag stressar upp mig. Men det bara blir så, jag blir så sjukt nervös när det är ett såhär viktigt prov....
Nu kom jag precis hem efter att ha vart ute på en längre promenad med mamma, det var skönt att få lite luft.
När jag gick där ute kom jag helt plötsligt på vad jag kanske skulle kunna tänka mig att arbeta som i framtiden: Advokat!
Låter intressant faktiskt, får fundera på det, har ju gott om tid!

Idag åkte pappa till thailand, jag har gråtit en skvätt redan. Det är jobbigt, dock trivs jag jättebra här hos mamma också. Men jag saknar pappa, det gör jag verkligen!

Ha det fint, pussokram


Life

Ny vecka har börjat, sista veckan med gamla schemat, känns otroligt skönt. Efter fysikprovet på fredag kommer jag känna mig så lycklig!!
Helgen har vart bra. I fredags var jag på 20 års party hos tvillingarna Hallberg, det var trevligt. Musiken som spelades var inte min smak dock, vilket jag råkade klargöra lite för väl. Tyvärr råkade jag göra det för den personen som hade satt på musiken och som tydligen råkade spela i det bandet som spelade. (Nej då, jag skämdes ingenting!).
Väcktes på lördagsmorgonen av jobbet, gjorde några timmar där och åkte sedan hem till ulveket igen. Vi åt god middag och myste till mamma mia (typ fjärde gången jag ser den, jag kan inte få nog). Jag och mamma satt sedan och pratade ända in på småtimmarna, det var roligt och mysigt.
Jag vill för övrigt säga grattis till min kära mor som blev tilldelad en högre tjänst på sitt jobb, blev superglad för hennes skull! Grattis!
Nu sitter jag här och har precis ätit. Jag, pappa och Victor ska snart på bio : Australia.
Jag har ju då redan sett den, men ser den gärna igen. Den är så grym!
Ikväll är näst sista kvällen pappa är hemma, sen far han mot varmare breddgrader. Dock åker vi barn efter honom om tre veckor, men tills dess ska jag bo hos mamma.
Det ska bli mysigt att träffa mammsen varje dag ett tag samtidigt som jag också kommer sakna pappa oändligt mycket..
Nu måste jag rusa!
Ta hand om er, pussokram


Fullspäckad dag

Tjena!
Gick upp klockan sex i morses, första skoldagen. Hade några lektioner och slutade tio över tolv.
Kilade iväg till jobbet och gjorde några timmar där (13.00 - 18.15). Nu sitter jag här en timma senare och ska när som helst iväg på träning.
Sjukt mycket på en dag, men ärligt talat skulle jag lätt kunna låta mina dagar se ut såhär. Dock hindrar skolans läxor och prov mig.. Det kanske iofs är bra när jag tänker efter, annars hade jag slitit ut mig rejält.
Det har i vilket fall vart en grymt trevlig dag! Som vanligt roligt på jobbet och i skolan fick jag träffa hanna som befunnit sig i mexico de senaste två veckorna, brun och fin var hon!
Imorgon har jag två håltimmar, känns sådär måste jag säga. Får väl se det som lite extratid att plugga fysik, nationella nästa vecka. BRA NERVÖS!
Ha det gott!

Stockholm

Befinner mig just nu i huvudstaden. Inte länge till dock.
Klockan fem går mitt tåg hemåt till skövde igen. Ska bli skönt att komma hem, samtidigt som jag kommer sakna limpan, kenzo och resten av folket jag träffat under min vistelse här!



Nyårsafton var trevlig. Kvällen började hos Carro med alla tjejer, vi åt god mat och drack goda drinkar. Vi dansade, spelade spel, sjöng singstar osv. På tolvslaget befann jag mig i stan, dit många andra kompisar från andra fester anslöt sig. Nästan direkt efter tolvslaget tog jag en taxi upp till billingesluttningen och hälsade på sanna, jonas, niklas, micke, anne-lie och fler från jobbet + lite annat folk. Det var mycket trevligt och det blev många skratt ända in på småtimmarna, klockan var väl runt fyra när vi började gå hemåt.
Dagen efter mådde man väl inte toppen direkt, tyvärr. Men det är sånt man får ta.

Nu sitter jag alltså här uppe i sthlm och en ny vecka har börjat. Imorgon ska jag jobba, på torsdag börjar skolan och på fredag ska jag antagligen besöka en 20 års fest.
Veckan kommer också bestå av en del pluggande till mitt nationella prov i fysik A. Det är tråkigt, men det behövs, endast en vecka och ngr dagar kvar tills jag sitter där med provet framför mig.

Nu ska jag och limpan se på gossip girl och sedan ska jag packa väskorna.

Have a nice day!


Jag, limpan och kenzo i spanien 07

RSS 2.0