Göteborg

Hej på er.
Just nu sitter jag i mitt och pappas rum på First Hotel över centralstationen i göteborg. Han har precis gått och lagt sig och somnar väl vilken sekund som helst kan jag tänka mig.
Jag har spenderat hela dagen i göteborg och det har verkligen vart roligt.
Började med att jag tog tåget klockan halv tio med niklas och hans kusin johan. Vi shoppade, eller ja, rättare sagt johan shoppade, niklas letade upp lite kläder som jag fick godkänna innan johan provade eller tvärtom. Vi åt även kinamat och en god blåbärpaj.
När klockan började närma sig fyra kilade jag upp till hotellet som pappa redan checkat in på och vi gjorde oss iordning inför kvällen. Vi var finklädda, pappa hade kostym och jag hade en guldig klänning som jag lånat av min syster Jessica.
Ikväll har vi nämligen varit på världspremiär (förhandsvisning, premiären är imorgon) av den nya bondfilmen med pappas jobb. Det var hur häftigt som helst. Röda mattan fick man gå på, en man stod och fotade och för en stund kände man sig som en riktigt filmstjärna. Var en häftig upplevelse, även fast det inte var någon lång matta eller någon pressfotograf. Men man fick en liten inblick av hur det kan kännas.
Filmen var i vilket fall GRYMT bra, måste ses! Verkigen bra, enligt mig iallafall och även pappa gav den bra betyg.
Sedan gick vi till burger king och åt lökringar med dippsås.

Imorgon ska jag ha en mysig heldag för mig själv i göteborg. Jag ska titta i affärerna i lugn och ro och jag ska även titta i sådana här mysiga småaffärer som man alltid missar annars. Jag ska helt enkelt bara njuta hela dagen..
Klockan halv fyra imorgon går mitt tåg från göteborg till lund och där ska jag tillbringa helgen hos min syster Caroline. Kommer bli kanon!

Bilder från dagen kommer inom några dagar! Ha en fin helg hörrni!
PUSS!

Natt

Nu är det natt. Jag tycker natten börjar klockan tolv. Klockan är fem minuter över tolv.
Jag kom precis hem. Vart hos niklas och sett en film. Red eye. Den var bra men sjukt läskig då och då. Men filmen får rätt högt betyg faktiskt.
Innan dess var jag på uttagningen. Den gick bra tyckte jag men gick dock inte vidare. Lite tråkigt men samtidigt är jag superglad för tjejerna som gick vidare. Flera stycken jag känner bra så jag glädjs med dem!!
Antar att jag snart ska sova, ska jobba imorgon.
Bestämde även idag att niklas och hans kusin johan ska följa med mig till götet på torsdag för en heldag där. De behövde tydligen shoppingråd...
Ska bli trevligt.
Hoppas ni haft en bra dag.
PUSS!

08.26

Varför vaknar jag varje morgon när klockan står på 08.26?
Skrämmande. Och jobbigt. Jag vill ju sova nu när jag har lov. Sova ut.
Varför kan jag inte sova längre än till 08.26? Jag vill verkligen.
I och för sig ska jag ju upp halvtimmen efter eftersom jag ska jobba men ändå. Den halvtimman är viktig för mig.
Idag vaknade jag iallafall upp nervös. Jag ska på uttagningen idag.
Vi får väl se hur det går. Får hoppas att det går vägen med det är åtta som ska bort från femton och alla är skitduktiga så det blir svårt. Nervis som sagt.
Nu ska jag kila iväg till älskade donken för ett arbetspass. Försökte fjäska till mig driven av min arbetsledare men han behövde mig i köket idag så det blev inget med det..
Ha en fin dag.
PUSS!

My day

Min dag!
Inte min födelsedag. Nej. Det måste jag tyvärr vänta ca en månad till på.
Men det är min namnsdag!
Amanda.
Orkar inte dra ut nån värsta grej om vad namnet står för osv men det är i vilket fall alla Amandors dag idag den 26:e oktober. Grattis till oss!
För övrigt har höstlovet börjat och allt är bara underbart!


PUSS!

Löööördag!

Hey.
Idag är det lördag och en underbar sådan.
Gud vad jag älskar första dagen på lovet!
Det är fullt upp hela dagen. Har gått upp tidigt (08.30) eftersom jag och pappa ska åka och handla till ikväll. Efter det är det samling i arenan, match klockan halv ett mot 7-härad. Lite nervös faktiskt eftersom de är obesegrade, dock ska vi se till att de inte är det länge till.
Därefter ska jag träffa Anna J och tjöta lite. Var bra längesen man såg henne, vi har inte lyckats vara hemma samtidigt på några veckor faktiskt.
Klockan sex börjar tjejerna i min klass droppa in här hemma. Då ska vi ha myskväll med god mat och efterrätt osv.
Så det är fullt upp idag som sagt, mat som ska handlas, mat som ska göras osv osv.
Men jag gillar det!
Och förresten, kom gärna och heja på oss i arenan. Finns inget bättre än publikstöd!
PUSS!

Lucia

Hey!
Idag ringde SLA. De sa att jag och fjorton till hade blivit utvalda att göra audition till Lucia 2008.
Kan ni tänka mig att jag hoppade av glädje?
På måndag ska jag alltså dit, faktiskt i sällskap med två stycken närma vänner som också blev uttagna. Det blir fika, intervju och sångaudition. En sång ska jag förbereda själv och en sång ger dem en och man får sjunga den oförberedd. Därefter väljer de ut de sju som ska vara med i omröstningen.
Så sjukt roligt!
Det är någon här som längtar till måndag kan jag berätta!
Wish me luck!

19/10

Jag kan inte lyssna på Håkan Hellström längre.
No hope.
I´m frustrated.


Helg

Underbart, jag älskar helg!
Och det har varit en grym start på helgen.
Igår vankades det 18årsfest som sagt. Mycket trevligt. Blev dock tidig hemfärd för jag var trött som ett as.
Idag har jag äntligen fått sova ut. Efter det käkade jag lunch på stan med Okke och sedan strosade vi runt på stan men inget blev köpt.
Nu ska jag till ishallen o titta på min bror som ska spela hockey. Sedan träffa syster och maria för lite bastu osv och fortsätter väl sedan ner mot staden framåt midnatt.
Ha en grym kväll!
PUSS


Maria o jag                                               Sis o jag

Torsdag

Hey.

Torsdag och det är en underbar dag. Om man bortser från matteprovet som inte gick som jag ville. Riktigt svårt var det och jag är rädd för att få tillbaka det.
Men vi (jag och pappa) ha bestämt oss för en ny studieteknik nu. Varje vecka ska jag och pappa ha minst en timma matte här hemma så jag verkligen går igenom det jag gjort på lektionerna och lär in det superbra.
Känns skönt att ha pappa som verkligen kan hjälpa mig och som mer än gärna gör det.

Förövrigt har det varit en bra dag hittills. Jag och några killar i klassen käkade lunch på eurobaguette. Dom lyckas alltid lura med mig dit... Inte bra för min ekonomi. Jaja, kul och gott var det i vilket fall.
Nu sitter jag här hemma efter att ha slutat 12.10 som vi numera gör på torsdagar och väntar på hanna och carro. Vi ska umgås i några timmar innan jag ska ner på stan och träffa Fanny för en fika.
Ikväll ska jag och pappi äta mumsig fisksoppa och sedan är det dags för träning.

Helt otroligt vad tiden går fort nu. Det är snart helg igen, och det är bara underbart!
Helgen ska spenderas hos min mamma, som för tillfället är en liten sjukling. Feber osv. Men ska bli väldigt mysigt att träffa henne igen, har saknat henne sen sist.

18års fest imorgon också. Ska bli sjukt kul. Har sett fram emot den hela veckan, massa roligt folk som ska dit.

Hepp, nu ska wängis gå upp och fixa iordning sig.

Ha en trevlig dag gott folk.

PUSS!

Nervis

Efter första lektionen idag vände allting i huvudet och magen och all ilska rann av mig. Det var så skönt. Släppa alla tankar och funderingar och bara vara sitt vanliga jag igen.

Dock sitter jag här nu och är supernervös inför imorgon.
Klockan åtta imorgonbitti sätter jag mig nämligen ner för att skriva ett matteprov i två timmar och jag är hypernervös redan nu.
Jag och pappa har pluggat så mycket det gått nu ikväll och vi får väl se hur det går.

Idag hade jag utvecklingssamtal. Pappa var med. Efter det bjöd han mig på lunch på Thai Thai. Inte alls fel om man jämför med skolmaten. Väldigt snällt av honom eftersom han genomlider varje måltid med smärta nu pga av hans operation i halsen.
Jaja, nu ska vi snart se på Grey´s och äta min nybakta kladdkaka med grädde, det ni!


en superdag med min bästa vän!

Puss

-.-

Känslan går bara inte att förklara. Det är inte ofta jag blir arg, men blir jag arg så blir jag riktigt arg. Och nu är det en sådan stund. Egentligen vet jag inte om jag ska kalla det arg. Besviken är kanske ett bättre ord. Eller både och, varför inte? 
Det vill mycket till för att få mig att tippa över den här gränsen, jag är bra på att samla allting som känns jobbigt långt bak i huvudet och bara tränga undan det och se positivt på allt istället, se möjligheterna, men nu, för bara någon minut sen puttade något till mig.
Jag har egentligen inte tid att bli puttad över kanten nu. Jag har massor som måste göras. Jag måste framför allt plugga. Matte!
Och snart är det samling i arenan. Match mot Fröjered.
Det är dem stackarna som kommer få ta del av mina aggressioner som kommer att komma ut.
Stackars Fröjered.


Helgen/veckan

Helgen har varit bra. Mycket bra faktiskt.
Lagfest igårkväll som blev riktigt lyckad. Efter det åkte jag in till stan och träffade på människor man inte sett på ett tag. Kom hem vid halv tre och somnade en timme efter det.
Klockan åtta ringde klockan och det var dags att hoppa ur sängen för att dömma innebandy. Det var inte lika hemskt som jag trott och det gick hyfsat bra för mig och Jackie.
Direkt efter det satte jag mig på cykeln och trampade iväg till jobbet. Tuffa timmar var det idag pga av tröttheten, men det är sånt man får ta.
Nu sitter jag här och tittar på tv. Slocknar till då och då. Är så trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Efter att jag och pappa hämtat mat blir det sängen och sova igen många, många timmar.

Imorgon startar en ny vecka, great!
Jag ser fram emot veckan på nått sätt. Eller i vilket fall till helgen då jag ska på 18års fest. Jag har även två matcher som ska spelas. En mot Fröjered och en mot Lockerud.
Har dock ett matteprov som skrämmer mig. Ärligt talat så är jag just nu rädd för att gå dit att göra det.
Men jag ska bara börja tro på mig själv när det gäller att räkna ut kluriga tal, så ska det nog gå ganska bra. Hoppas vi på iallafall.
Plugg kommer alltså min vecka också bestå av, i massor.
+ att jag har jobbtid 18.00 - 22.00 imorgon.

Som vanligt, schemat för veckan är proppfullt och den har inte ens hunnit börjat. Min kalender är sådär fint nerkladdad överallt, hehe.

Ha en fin vecka gott folk, för det är vad jag tänker ha!

 

PUSS

10/10

Dagen började med biologiprov, det kändes för en gångs skull bra. Skönt!
Efter det var det dags för orientering, inte min grej men var helt okej ändå.
Sen blev klockan äntligen halv fyra och jag träffade Emma N på stan. Vi tog en fika och det var supermysigt. Var ett tag sen vi sågs så vi hade en del att prata igen om man säger så.
Vi satt också och pratade om sommaren som varit. Och vi var ganska överrens om att vi saknade den. Allt känns bara tusen miljoner kilo lättare då.
Nu sitter jag och tittar på Idol med min syster och hennes kompis. Äntligen har hon kommit ner till Skövde, var ett tag sen man träffade henne. Och som jag har saknat henne.

Har egentligen inte mycket att säga idag. Helgen är fullpackad och jag sitter och funderar på hur jag ska klara den. Gå upp kvart över nio på söndag efter en utekväll känns segt. Men allt fungerar. Bara att tänka positivt. Det brukar alltid fungera då.


Underbara Emma och jag i somras.

Kram kram!


ALANYA 2009


IDAG BOKADE JAG UTOMLANDSRESA MED DESSA UNDERBARA BRUDAR!
TVÅ VECKOR I ALANYA SOMMAREN 2009. KOMMER BLI SÅ UNDERBART!
NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT: 290 DAGAR KVAR :D

Såhär lyckligt glad var ett tag sen jag var. Det är helt otroligt vad glad jag är över att vi äntligen bokat. Det går ett lyckorus genom hela kroppen just nu. Det kan knappast bli bättre än att åka utomlands med några av sina bästa vänner.
Den här dagen och allt detta var precis vad jag behövde! Och så skönt att vi äntligen fick det bokat.
Oho jag är världens lyckligaste tjej för tillfället! (delar dock den känslan med 7 andra också, men det gör jag så gärna!)

PUSS! 


Mamma Mia

Mamma gav mig ett förslag om bio denna söndagskväll. Ett mycket bra förslag enligt mig som inte hade sett Mamma Mia än (jag vet, dåligt av mig!).
Men nu har jag äntligen gjort det och jag är inte mer än överlycklig över det.
Fytusan vilken bra film. Jag blev alldeles varm i hela kroppen och satt och smålog hela filmen igenom.
Denna filmen var lätt en av de bästa filmerna jag sett på länge. Den var i klass med "a walk to remember".

Annars har helgen varit bra. Lugnt och skönt har det varit.
I fredags befann jag mig på Kållandsö och hade en trevlig och mysig kväll.
I lördags befann jag mig i Mullsjö och spelade seriematch, vilken slutade 4-4.
Lördagskvällen var en väldigt bra kväll som är värd att nämnas. Jag och mina fotbollstjejer planerade resa inför sommaren 2009 och har kommit överrens nu och ska snart beställa (nästa helg!!). Alanya blev det efter många om och men, i två veckor!! UNDERBART!
Denna dagen har förutom bio varit en pluggardag. Imorgonbitti klockan åtta ska jag nämligen sätta mig ner och skriva ett fysikprov. Är väldigt nervös måste jag säga, men trots det känner jag mig ganska säker på det.

Ska försöka få lite sömn nu och ladda alla batterierna inför provet imorgon.

Puss och Kram!

RSS 2.0