Äntligen helg!

Åh, vad jag älskar känslan av att det är helg, underbart!  Dock har jag tyvärr ingen slapp helg att se fam emot..
Min helg kommer bestå av att plugga (har kemi OCH fysik prov nästa vecka) + att jag ska jobba både lördag o söndag, sjukt segt. Men man får se det från den ljusa sidan, lite cash sitter aldrig fel!

Efter skolan idag bar det av till rådhuset med tjejerna i klassen, mycket mysigt måste jag säga. Och nu är det snart dags att åka bort mot ulveket, helgen ska nämligen spenderas hos mami.

Hoppas eran helg blir grym!



Just nu bara önskade jag att jag hade mer pengar! Jag har hittat min drömklänning, verkligen helt förälskad i den, och jag har inga pengar till den. Det är så troligt frustrerande.. Jag går förbi och tittar på den varenda gång jag är nere på stan, men jag kan inte mer än att drömma för tillfället. Får helt enkelt hoppas på att den fortfarande finns kvar när lönen kommer, den kanske till och med är på rea vid det tillfället, hade inte vart helt fel :D


image4image6
Miss sixty . Finns på MQ för 899 :-


Visst är den underbar?

Snö, snö, snö

Den här snön tycks aldrig vilja försvinna, det kommer bara mer och mer. Blev sjukt besviken i morses när jag tänkt ha på mig vårskor osv, då jag istället vaknar upp och ser att det är vitt överallt utomhus :( Blev inga vårskor där inte. 
Snälla, låt snön försvinna! Nu vill jag ha vår på riktigt! Dock lite mer positivt nu på eftermiddagen när solen skiner, ett stort plus på det.

Ikväll ska jag börja träna innebandy för första gången sedan körtelfebern (januari), är lite smått nervös men ändå taggad till tusen, för det ska bli så grymt kul att äntligen få börja träna och spela igen!

Nej, nu måste jag "ta tag it" igen, måste verkligen bli mer disciplinerad när det gäller skolan, särskilt nu när nationella prov o kursprov närmar sig snabbare än vad man tror! Så dags att ta fram biologiboken o börja plugga.

Have a nice day!

Nybliven bloggare och påsklovet lider mot sitt slut..

Hallå allihopa!
Nu har alltså även jag valt att följa trenden med att blogga.
Måste säga att det lär bli en utmaning för mitt minne att komma ihåg att blogga varje dag, men jag lovar, jag ska göra så gott jag kan!



Idag har jag spenderat hela min dag på rådhuscafét i skövde med näsan i min biologibok. Har suttit med en kopp te bredvid mig i ca fem timmar och råpluggat! Kände att det var "dags att ta tag it" nu efter en veckas ledighet.

Imorgon börjar alltså den omtalade skolan igen och påsklovet är därmed över. Känns otroligt segt på ett sätt men ändå sjukt roligt att få träffa alla kompisar igen :) Har saknat dem faktiskt, då jag inte har spenderat mer än två dagar i skövde under lovet, alltså har det har inte blivit mycket tid till att träffa vännerna!

Däremot har jag haft det nice ändå. Sön-tors var jag i Branäs på skidresa med pappa, min ena syster, min bror och hans kompis. Helt underbart, glida runt på brädan med solen på klarblå himmel i fyra dagar, det var inte fel nånstans!
O de sista dagarna på lovet spenderade jag i våran huvudstad Stockholm och det var riktigt roligt! Vart o hälsat på mina kompisar som jag träffade på språkresan i somras, sjukt kul att se dem igen!

Jag kan alltså dra slutsatsen att mitt lov har varit hur bra som helst även fast man önskar att det kunde ha fortsatt ett tag till men samtidigt ska bli trevligt att få återse alla godingar imorgon!

Nu är det dags att sova för min del, så godnatt!




Mina fynd från shoppingen i sthlm:


  • Blommigt linne: GinaTricot 129:-
  • Mörkblå kofta: BIKBOK 199:-
  • Byxor: BIKBOK 399:-

RSS 2.0