Valborg

Snart kommer alla gäster hit.
Vi ska fira mormor och morfar som firar guldbröllop idag!
Detta blev min klänning ikväll:



Ha en härlig kväll!!

Torsdag

Otroligt seg dag får jag säga. Började klockan ett och hade två lektioner. När man börjar så sent så försvinner hela dagen, hade hellre haft dem på morgonen så man har hela dagen framför sig efter. Klockan fyra kom jag hem och avnjöt en god måltid som pappa lagat. Idag blev det coscos, panerad lax blandad med pangasfilé och lite småräkor, mycket gott. Efter det vilade jag en halvtimma och åkte sedan iväg till min träning. Det var riktigt kul idag, med undantag att jag skadade mig. I början av träningen under vår fys så skulle vi springa 100 % längs planen, på mitten högg det till på framsida lår och det smärtade till som sjutton. Jag klev av och körde lite lugnt resten av träningen men det känns sådär just nu får jag säga. Hoppas naturligtvis att det inte är en stäckning utan bara lite spända muskler. Vill inte att någonting går sönder nu eftersom vi ska på cup om en vecka.
Nu har jag och pappa precis kvällsfikat med macka o te framför allsvenskan. IFK göteborg slog Hammarby med 1-0. Det var ganska så rättvist faktiskt. Dock borde ett mål gått in för Hammarby som oturligt nog gick i stolpen, men men sånt händer. På tal om allsvenskan så ska vi den 25 maj åka till Göteborg för att se när de möter vårt älskade Malmö FF. Hoppas på en grym match och att Malmö tar hem segern. Just nu ligger de trea i tabellen men ska väl förgoppningsvis avancera uppåt!
Imorgon är det en del som står på schemat. Börjar tjugo över elva med matte, har sedan håltimma då jag ska käka lunch på thai thai. Efter det har jag idrottslektion och 25 minuter efter den tagit slut börjar jag jobba. Jobbar till åtta och ska sedan slänga mig hem för att sätta på mig partykläder och ge mig i iväg. Jag ska vara i volvolokalen med ca 120 andra personer och fira Hanna och Ida som fyllt 18, ska bli kul!
Ha det fint hörrni, kram!

Onsdag

Min tanke när jag vaknade i morses, efter att ha snoozat en gång i sömnen, var att jag skulle stanna hemma. Åtminstone tills mitt klassråd började halv tolv. Jag var så trött och seg och jag sov så otroligt skönt. Tyvärr kan jag inte riktigt med att skolka (visst det har hänt någon gång, men inte många), så jag tog mig upp och gick till min lektion som började klockan åtta, det var rättskunskap som stod på schemat. Den höll på i 45 minuter och vi gick igenom köp och andra avtal. Efter det väntade en håltimma till halv tolv. Jag träffade johanna som gick i min gamla klass på högstadiet. Vi strögade omkring och pratade gamla minnen, hur kul som helst.
Klassrådet tog tio minuter ungefär och sedan hade vi engelska. Sista lektionen var matte och vi gick igenom det sista kapitlet i matte D, känns skönt att snart ha det avklarat och bara ha matte E kvar. Egentligen skulle jag slutat efter matten men eftersom jag missat ett av tillfällena då vi skrivit filmrecension i svenskan fick jag göra det efter skolan och satt därför kvar till fyra. Slutet av recensionen blev inget bra får jag medge, jag var så trött och hungrig så jag knappt fattade själv vad jag skrev.
Fortfarande lika hungrig vandrade jag hemmåt. När jag går förbi flygspecialisten (resebyrån) påminner jag mig själv om att köpa presentkort där (till mig själv!). Detta gjorde jag också, ett för 500 kr. Nu återstår det 2000 kr att spara sen så är Turkietresan betald. Helt otroligt vad fort tiden går, vi bokade resan i oktober och nu är det bara tre månader kvar tills vi åker. Ska bli så skönt med semester i två veckor med sju grymma tjejkompisar.
I vilket fall, det blev ett stopp till, hos tre av mina klasskompisar som jag fann sittandes på torget med varsin glass i handen, innan jag gick raka vägen hem. Väl hemma började jag skära upp grönsaker och förberedde middagen medan pappa körde hem från götet. När han kom hem stekte han upp kebaben och sedan åt vi den i pitabröd tillsammans med grönsakerna, mums!
Alldeles nyss skrev jag klart min idrottsinlämning, skönt! Blev egentligen klar igår, men dum som jag var öppnade jag den via min hotmail och sparade inte filen på skrivbordet. Alltså sparades inte det jag skrev, sjukt irriterande!
Nu tänkte jag kila upp till mitt rum och titta på några gamla avsnitt av Desperate Housewives för att sedan inta min position i soffan här nere och kolla på Grey´s! (Jo jag vet, jag är beroende av tvserier)



Fick två bilder av sis idag som vi tog i thailand på oss tre systrar:



Tisdag - Ny tv!

Idag fick jag en ny tv till mitt rum, superfin är den! Blev jättejättejätteglad :)))
Så har precis satt upp den på bänkskivan framför min säng, så najs! Blir nog en del filmtittande framöver kan jag tänka mig...

Såhär ser den ut.



Dagen började med ledningsgruppsmöte i tre timmar där vi från elevrådet, skolans rektorer och skolans programledare infann sig. Lite långtråkigt vissa stunder när man inte förstår alla siffror osv som de pratar om men annars väldigt intressant. Hade sedan recensionsskrivning i engelskan, får väl antagligen tillbaka den om en vecka helt nedklottrad med rött bläck från min lärare. Så brukar det vara med mina skrivningar i engelska tyvärr. Och om en vecka är det dags för nationella writing också... Lite nervis får jag medge att jag är.
Efter egngelskan hade vi en liten håltimma som sedan följdes av en jobbig spanskalektion. Skönt när den äntligen tog slut då jag inte alls var motiverad till skolan idag.
Direkt när jag kom hem åkte jag och pappa till maxi o handlade, fick med oss lite mackor, pålägg, fil och andra frukostgrejer hem.
Klockan fem gick jag ut och sprang några kilometer och när jag sedan kom hem väntade en god middag med pasta och fläskfilé som pappsen lagat.
Nu ska jag hoppa in i duschen och senare ska jag förhoppningsvis få min inlämningsuppgift i idrotten klargjord.
Ha en härlig kväll och missa för guds skull inte Desperate Housewives klockan nio. Det ska minsann inte vi här hemma göra!
Kram på er

Tisdag

Första dagen i skolan efter lovet, segt men man stod ut.
Hem och satte mig framför inlämningen igen, blev till slut klar och resultatet blev tio sidor, känns bra!
Träningen idag var grymt jäkla bra, vår nya tränare Conny var där och gjorde sin första träning. Sån himla fart och riktigt bra övningar. Vi körde den berömda "tillbergarN" som Niklas gett Conny när han tränade herrarna, riktigt rolig övning faktiskt.
Nu sitter jag bänkad framför tvn med en snarkande Rambo tätt intill, Desperate Housewives sänder två avsnitt idag och det sista är snart slut. Då ska jag slänga mig upp till mitt rum och ner i sängen, ska bli så skönt att sova!
Imorgon väntar en ganska lång skoldag, möte med elevrådet och jobb 17.00 - 21.00.
Hoppas ni haft en bra dag!

Måndag

Hej på er!
Idag sov jag länge, enligt mig.. Vaknade klockan kvart i elva och gick upp och åt en tallrik fil. Därefter duschade jag och sedan bänkade jag mig framför min rättskunskapsbok där jag suttit tills nu. Ett undantag var då jag, pappa och rambo var ute och promenerade i en timma. Skönt att rensa huvudet får jag säga..
Ska fortsätta med inlämningen ett tag till, behöver få det mesta klart nu. Efter det ska jag äta hallonkräm och titta på tv!
Imorgon börjar skolan igen, är inte alls motiverad tyvärr. Jag vill ha mer lov och mer tid till att jobba. Ska dock jobba en del i veckan ändå: onsdag, fredag och lördag...
Hoppas allt är bra med er och ha en fortsatt mysig kväll.
Kram

rambo - trött kille efter en långpromenad..

Söndag

Bilder från igår:



















Lördag

Idag har jag, pappa, Victor och Rambo spenderat dagen i Halna med kompisar till familjen.
Hade med mig kameran så lägger in bilder imorgon.
Snart kommer tjejerna till mig och därefter ska vi upp till Emelie och Sahlberg för att fira deras 18års dag. Kan nog bli en del party ikväll.
Hoppas ni får en kul påskafton!



Fredag

Kvällen igår var trevlig, precis som jag hade anat att den skulle bli.
Den började hos Maria där jag och några tjejkompisar gjorde oss iordning inför kvällen. Klockan sju tog vi på oss (klack!)skorna och började gå uppför berget hem till Jennie och Denise. Där träffade vi på ca tjugo andra kompisar som tillsammans med oss skulle fira tvillingarna. Vi åt pizza och tårta, vi drack bål och vin, vi lekte lekar - som naturligtvis spårade, vi dansade och hade allmänt kul. När klockan började närma sig elva åkte vi vidare till Jessica E och fortsatte partyt. Vi dansade till mamma mia och "Take me home, Country roads", mycket kul!
Senare på kvällen/natten gick vi ner till stan och kebabhouse, där träffade jag på Niklas och Micke. Vi satt och tjatade om kvällen och promenerade senare hem.

Idag var jag nere på stan med min lillebror och tog en glass på torget i solen. Alldeles strax ska jag och pappa ut och testa motorcykeln för första gången i år och senare på eftermiddagen ska jag förmodligen träffa Emma Norén på stan.
Ikväll ska jag på bio med pappa och victor. Det blir den tidiga bion för sedan ska vi hem och äta räkor och mysa. Finns inte mycket som slår en rikitigt mysig hemmakväll!

Ha det fint hörrni, och kram på er!



Julia, Ellen, Maria, Tapper och jag hemma hos Maria


Micke o Niklas på vägen hem


Torsdag

Har precis kommit hem från en sjukt rolig dag på jobbet. Idag stod jag i köket med micke och emil och som vi skrattade.
Jag tyckte att det såg ut som såsen hoppade som kaniner när emil dressade kampanjburgarna. Efter den kommentaren var det kört. Det kom bara mer och mer oseriöst och vi skrattade ännu mera. Till slut kallade vi burgarna för afrikanska harar.... Och skrattade ännu mera.

Nu har jag precis duschat och ska börja göra mig iordning inför kvällen. Lyssnar på gammal musik, dricker ett glas vin och hoppas att kvällen ska bli kanon, vilket den med största sannolikhet kommer att bli!
Nu ska jag välja klänning, kan ta ett tag....
Hoppas ni har några trevliga planer för kvällen och vem vet, vi kanske ses där ute!


Onsdag

Hej allihopa!
Var ett tag sen jag skrev men har haft fullt upp, jobbar som en galning nu när vi har lov.
Idag jobbade jag kväll så på dagen var jag nere i stan med Niklas och Crille.
Vi drog en fika på waynes. Det var mycket trevligt och vi planerade en del inför midsommar som vi + ca 10 andra förmodligen ska fira i värmland. Dessutom kom vi in på andra samtalsämnen och mer kan ni läsa på niklastillberg.blogg.se..
Imorgon ska vi fira tvillingarna som fyllt 18, ska bli trevligt.
I helgen blir det ytterligare en 18års fest och en del jobb. Möjligtvis blir det bio med pappa och vicke också.
Ha det fint allihopa.
Kram

RSS 2.0