Tisdag

Hej allihopa!
Hoppas allt är bra och ni haft en trevlig helg.
Jag var i göteborg hela helgen och det var riktigt kul. Vårt lag åkte ur redan i gruppen tyvärr. U-laget kom trea och F16 kom till och med tvåa så det var härligt jobbat!
Nu sitter jag hemma och det är vad jag har gjort de senaste två dagarna. Har inte vart i skolan varken igår eller idag. Får se hur jag gör imorgon..
Sitter precis och tittar på gamla bilder. Hittade en på mig när jag var 12-13 år:

Lill-tjejen :)


Nu ska jag duscha och sedan ska jag ta hand om tvätten.
Kram kram

Valborg!!

Hej igen!
Sitter här och känner mig som världens mest trötta tjej. Var uppe halv sju i morses och har hållt igång hela dagen lång. Hade tre lektioner och mellan den förta och den andra lektionen hade jag en håltimma på fyra timmar. Pappa var snäll och gjorde mig sällskap under lunchen. Vi satte oss på rådhuset med varsin kaffe och grillad macka med mozarellasallad.
Efter skolan kilade jag direkt hem till mamma och började förbereda mig inför kvällen. Som jag skrev i föregående inlägg lite kort, firade vi mormor och morfar som firade sin 50 åriga bröllopsdag. Vi ordnade festen här i Ulveket och 15 gäster kom hit, däribland gammelfarmor, morfars mamma. Helt otroligt tycker jag, att hon är med på sin sons guldbröllop! Det har vart mycket trevligt, vi åt god mat och drack gott vin. Under maten höll morfar ett tal och det var underbart! Han berättade om när han träffade mormor, han var 14 och hon var 15. Jag har hört historian hundra gånger och den är lika bra varje gång! När vi till slut fått i oss efterrätten och alla hade hållt sitt tal satte vi på dansbandsskivan och dansade foxtrot och bugg. Jag får ju erkänna att jag inte är speciellt duktig på det men jag försökte mig på en eller två danser med morfar och morfars kusin.
Nu ska jag snart hoppa i säng eftersom jag ska bege mig till Göteborg imorgon. Ska spendera helgen där och spela innebandy, ska bli riktigt kul!
Ha en bra helg hörrni.

Bilder från ikväll:

Mamma och moster


Mamma och jag


Välkomstdrink


Morfar och jag


Mormor och morfar


Matbordet


Mormor och morfar


Jag och Rolf dansar


Mera dans


Jag och gammelfarmor

RSS 2.0