Eftermiddagsmys

Sitter inne i Växjö med my love och njuter av det härliga vädret :-) snart ska vi äta o sen ska vi till hallen :-)


Torsdag

Heeeej! Torsdag idag och snart helg. Just nu sitter jag i skolan och ska alldeles strax fortsätta på min inlämning. Om några timmar kommer Markus till Växjö och hämtar upp mig på universitetet och sedan ska vi in till stan. Blir till att kika runt, fika och äta kvällsmat. Klockan sju är det nedsläpp för Skövde J 18 - Växjö J 18. Min lilla lillebror ska spela så vi ska åka dit och titta :)

Idag blev det bestämt att några av mina tjejkompisar från Skövde ska komma ner till Tingsryd och hälsa på. Ska bli så gryyyymt roligt!! Å vad jag längtar :D Sista helgen i oktober så det är inte så långt kvar...


Ikväll får jag träffa min brooor :)




Tjejerna som kommer hit: Ellen, Amanda och Julia :)

Och Maria och Julia :)


Onsdag

Idag är jag ledig från skolan. Eller ledig och ledig.. har en inlämningsuppgift att göra, men jag behöver inte åka in till Växjö. Så dagen började med ett gympass med Jossan.
Efter det åkte jag hem och lagade mat och diskade och grejade och nu har jag suttit ett tag med min uppgift. Snart ska jag gå över till Jossan, som för övrigt bor 20 meter ifrån mig och vi ska laga mat. Vid sju kommer Pillan från jobbet och kanske Anna också o då ska vi äta taco och se på idol. Markus och grabbarna är nere i Malmö idag och spelar match, hoppas hoppas hoppas de vinner!!

Igår efter skolan var jag inne i stan och shoppade, här är mina fynd:


Nya kökshanddukar från Village. Tyckte de matchade bra till våran duk på bordet :)



Ett smyckesträd från Åhlens



Bokstäver "DRÖMMA". Vi ska ha dem i sovrummet när vi fått upp tavelhyllan över sängen.



En halsdduk från H&M och en blus från Åhlens

Måndag

Idag var jag supertrött när jag vaknade. Har fått en konstig hosta sen två veckor tillbaka och har svårt att somna. Å stackars Markus får höra på eländet också så han är väl säkert också trött idag :P

Var i skolan en sväng på förmiddagen. Just nu har vi grupparbete, så idag bestämde vi oss för hur det skulle se ut och förberedde allt för att sätta ihop presentationen imorgon!

Ska vila lite nu, sedan diska, äta, plugga och fixa lite. Senare ikväll är det match hemma mot Västerås.. Hoppas verkligen de vinner idag =) Senast förlorade de mot Borås med 3-2. I efterhand har det kommit fram av videogranskning att Borås tredje mål inte var inne. Väldigt trist, men inte mycket att göra åt.

Hoppas ni får en härlig måndag =)

Lugg

Hej!
Igår hade vi en jättemysig kväll med tjejerna. Jag, Jossan, Anna, Pillan och Camilla åt tre-rätters middag. Till förrätt var det avokadosoppa med räkor och rom, huvudrätten bestod av kyckling, stora klyftpotatisar och chevréostkräm. Till efterrätt blev det vit kladdchokladkaka. Alla var suuuuupergott och det blev också många härliga skratt :)

Sov till klockan elva idag, helt sjukt! Men det var så skönt.. Vid tolv var jag hos Pernilla och klippte mig. Vågade faktiskt klippa lugg :P Blev väldigt nöjd, känns kul med något nytt.

Nu ska jag iväg och jobba mitt första ritkigt arbetspass, är nervös men det går nog bra :)


Jag i min nya frisyr :)



Veckan

Har haft en tooookstressig vecka. Måndagen började med föreläsning och sedan tvätt och grejer på kvällen. Tisdagen var det föreläsningar, seminarum och när jag kom hem till Tingsryd var det i princip raka vägen till jobbet. Igår hade vi inläsningsdag. Ida kom hem till mig och vi förberedde texten till dagens seminarium. Sedan var det tvättning och grejande som stod på schemat. Var en sväng på gymmet och efter det var det hemmapremiär för grabbarna. Tyvärr losade de mot Mora med 1-6...

Idag började jag såå tidigt. Klockan åtta, haha! Kanske inte så farligt men inte så kul när man bor 45 min bort och få gå upp kl sex... Väl hemma i Tingsryd vid fyra gick jag en prommis med Jossan. Nu sitter jag och min kärlek och tittar på Robinson och myser.

Imorgon ska vi äta med middag med tjejerna hemma hos mig, ska bli supermysigt :)

Har inga bilder idag, men ska ta lite imorgon på den goda maten vi ska laga ;)

Kramkram

Skövde

Har haft en bra helg i Skövde. Sitter nu på tåget hem till Tingan igen. Ska alldeles strax ta tag i min inlämningsuppgift som ska in idag men först ska ni få massor av bilder från gårdagen :)












Från kl tio till kl fyra var jag med min syster, Kristoffer, Joline, Milton och min bror Victor. Det var såå mysigt. Vi lekte med Jolines nya telefon som hon fick av mig, vi lekte i Sandlådan, vi åt pannkakor, vi lekte på lekplats och mycket mer. Efter det var jag på Rådhuset och fikade med Tapper (bilden är från Alanya 2009), var också mys :) Kvällen spenderade jag hos mamma och Anders tillsammans med mormor och morfar med jättegod mat och Fångarna på fortet ;)

Framme

Nu är jag framme i Skövde. Har precis ätit och väntar på att Idol ska börja :) Var mysigt att träffa mamma igen!
Längtar som en toook till imorgon då jag ska träffa min busunge Joline och Milton och resten av la familia Munther-Wänghult/Hjort. Har köpt ett telefonset till Joline så hon kan prata i telefon, på låtsas då naturligtvis. Tror hon kommer bli överlycklig!
Ha en mysig fredagskväll




Hockeykväll

Vi kom precis hem från en mysig kväll hos Pillan och Zacke. Jake, Lill-Olle och Rolle var också där. Kvällen bjöd på elitseriehockey x 6, kanelbullar a la Zacke och många sköna skratt :)

Innan dess åt jag och Markus en suuupergod sallad med massa gott i.. Kyckling, fetaost, bacon, babyspenat, tomater, gurka, sallad, avokado och rödlök.. Serveras med vitlöksbröd! Så gott!



Tillbaka igen

Hej allihopa!
Tyvärr har jag inte haft så stor möjlighet att skriva på grund av att vi flyttat. Det har vart problem med flyttningen av internet så vi kommer få allt som vanligt den 23e september igen.
Nu i veckan kom Markus dock på att vi kunde koppla in min mobil till datorn och få internet därigenom. KANON! :)
Så nu är jag tillbaka som sagt.
Veckan som gått har vart jobbig. Har vart sjuk igen.. Så trist. Har missat föreläsningar i skolan osv. Inget kul. Men som tur är läggs powerpoint-presentationerna ut.
Har haft lite och göra ändå. Har tittat på femte Grey´s boxen som jag köpte i måndags. Den är så jäkla bra!! Har bara fem avsnitt kvar.
Nu är vi ledig både torsdag och fredag så det blev inte mycket skola för mig denna veckan. Närmare bestämt en föreläsning på en och en halv timma i måndags! Fast nu är det dags för hemarbete. Vi har inlämning på söndag och den ska jag börja på nu. Håller på att skriva ut en grej på 110 sidor.. Fasen vad papper det går....
Imorgon åker jag till Skövde!! Ska bli jättekul att hälsa på alla där hemma :) Tyvärr är inte pappa hemma, han är och har det gott i Thailand men han kommer nog ner till oss snart ändå.
På lördag ska jag ÄNTLIGEN få träffa mina små systerbarn, Joline och nyfödda Milton. Har köpt massa presenter till de små och jag ser jättemycket fram emot att träffa dem!! Även mamma och pappa då förstås ;)

Helgen som var hade jag Carro på besök. Det var jättemysigt och roligt. Hon kom till Växjö på förmiddagen i lördags och vi kikade runt lite och åt lunch. Efter det åkte vi hem till Tingsryd och tog en fika på Börjes. På kvällen festade vi med några i laget.

Lite uppdatering fick ni och nu ska jag sätta igång att läsa, läsa, läsa... Men först, lite bilder:


En del av vårt nya sovrum


Vårt kontor :)


Ramat in en bild på mig och Markus som vi gjorde i Lanzarote


Josefine, jag och Carro påväg in till Växjö i lördagskväll :)


Rolle i kön


Grabbarna på Gräddis ;-)

Tisdag

Sitter nu i skolan och väntar på nästa föreläsning. Har precis ätit lunch med Linda och Ida, två trevliga tjejer jag träffat som går i min klass. På förmiddagen hade vi en föreläsning i Skrift. Helt okej var den.
Igår på seminariumet gick det bra. När man hörde vad alla andra skrivit tyckte man ju dock att man missat en massa, men så är det alltid.

Efter skolan idag ska jag åka raka vägen till IKEA och inhandla lite saker vi glömde när vi var där i lördags. Exempelvis sängbalken till sängstommen. Sååå irriterande att ingen nämnde det för oss när vi köpte den.. Men men, behöver ändå handla lite annat så det var väl lika bra.
Förhoppningsvis får vi komma in i lägenheten ikväll också. Hoppas jättemycket på det. Var där igår och det var inte städat än men det skulle de göra idag. Däremot hade de satt upp våra namn på dörrskylten och allt sånt. Kändes jättebra när jag såg den :D Äntligen ska vi flytta ihop i vår första, gemensamma, lägenhet!
Ska lägga upp bilder på lägenheten när vi kommit i ordning.



Helgen

Hej hopp!
Helgen är redan slut, helt otroligt.. Den gick så himla snabbt!
I fredags var jag och min käraste inne i Växjö och åt på MAX som han önskat och efter det var vi på bio. Apornas planet blev det. Helt okej var den!
Igår var vi på IKEA största delen av dagen. Vi köpte bland annat sängstomme, nattduksbord, skrivbord med bokhylla, skrivbordsstol, lampor m.m. Riktigt kul men trötta var vi på kvällen :-) Vi åt tacos, bar över en del till sovrummet i den nya lägenheten där de inte tapetserar om och efter det såg vi på filmen Jägarna. När jag berättade för Markus att jag inte sett den blev han helt förtvivlad och gav mig denna jämförelse: MEN VA?! Har du inte sett Jägarna? Alltså, det är som att inte ha.... öhhh.. att inte ha bajsat i hela sitt liv!
Hmmm... fin jämförelse. Nu har jag iallafall sett den och den var väääldigt läskig! USCH! Men spännande.
I lördagsförmiddag blev jag också moster för andra gången :D Åh vad lycklig jag blev! Satt på IKEA när jag såg mmset på lille Milton som Kristoffer skickade. Började gråta mitt i restaurangen när vi satt och åt lunch :P Min lilla prinsessa Joline har nu alltså fått en lillebror :) Å så glad jag är! Snart får även min andra syster en liten bebis, längtar!!

Idag har jag ägnat hela dagen åt skolarbete. Är så jäkla trött nu så vet knappt vart jag ska bli av. Har iallafall skrivit min första seminariumuppgift. Blev på sju sidor och jag var faktiskt lite stolt när jag blev klar för sisådär 43 minuter sen :)

Veckan som kommer är proppfylld. Flyttning, skolan, jobba och första träningarna med innebandyn. Bara att köra på! Till helgen längtar jag SUPERMYCKET! Då kommer min goa Carrobarro hit från Skövde och hälsar på! Ska bli så kul :)

Nu är det bedtime. Hoppas ni haft en underbar helg!
Puss o kram



Markus MAXmål


Min första seminariumuppgift



Jag har blivit moster till en liten busunge till och Joline har blivit stora-
syster :-)

Idag har jag turen på min sida

Helt otroligt vilken tur jag har haft hittills idag. När jag vaknade var jag jättestressad över att min kurslitteratur inte skulle hinna komma idag och vi har uppgift till på måndag. Så mitt enda alternativ var att åka in till universitetsbiblioteket och titta i de exemplar man inte får låna med sig hem. Väl där så finns det inte en enda av de böcker jag skulle kolla i. Förmodligen hade någon annan tänkt likadant som helst.
Av en slump sökte jag på en av böckerna i bibliotekskatalogen för att kolla så de verkkligen fanns inne och då helt plötsligt stod det att det fanns exemplar att låna hem också. Jag tittade i den hyllan de skulle stå men fann ingen av dem. Gick fram till receptionsdisken och förklarade läget. Anledningen till att de inte stod i hyllan var att de PRECIS hade kommit. Helt sprillans nya. Blev helt jävla överlycklig. Inte nog med det! Påväg hem igen ringen Julia och säger att hon lyckats få tag på ett exemplat av den andra boken jag behövde som jag kunde låna över helgen. HALLELUJA!

Än så länge har dagen hållt i sig lika bra.
Har precis fikat på Börjes med Markus och Jake. Får se vad vi hittar på ikväll, kanske bio :-)

Nu är det dags att kika i böckerna lite..




Preem

(INTERNET FUNGERAR FORTFARANDE :-))

Precis hemkommen från två timmar på Preem. Det var faktiskt riktigt roligt. Väääldigt mycket att lära sig men så är det alltid i början. Ska bli riktigt kul att jobba där =)

Nu äter jag keso med banan (det känns som alla pratar om det just nu, så jag var tvungen att testa) och det var helt okej faktiskt! Väntar på att Markus ska komma hem från bortamatchen, de hade förlorat med 2-1...

Sov gott sen alla!


Torsdag

Hallåå!
Morgonen började bra med ett långt samtal med min kära farfar i Ystad.
Sedan blev det sämre då jag fick veta att vi inte får flytta in i lägenheten förrän på onsdag. Men jag åkte till gymmet för att springa av mig och efter det kändes det bättre, förutom att jag fick magknip!
Nu ska jag ta tag i lite plugg och senare kommer Jossan hit och vi ska äta middag. Grabbarna ska spela bortamatch mot Troja/Ljungby.
Senare ikväll ska jag gå bredvid en på mitt nya jobb på Preem. Ska bli spännande =)

Vill bara meddela ifall jag inte skriver inlägg på några dagar så beror det på att vårt internet kan läggas ner med tanke på att vi valde att flytta det den 1 september, då vi egentligen skulle flyttat. Men vi hoppas på det bästa att det är kvar så länge som möjligt här :D


Jag, farfar och min systerdotter Joline hemma i somras :)

RSS 2.0