Myskväll

Haft en kanonkväll med min älskling! Vi åt en god lassagne som Markus lagade, den blev sååååå god!!

Vi har också kollat på crazy, stupid love - sjukt bra film :)

Har pluggat mycket idag, känns bra. Men har fortfarande ångest. Har så mycket kvar!! Min första salstenta på fredag å så jag är lite nervis för det...

Imorgon är det träning och plugg som står på schemat. På kvällen spelar Tingsryd hemma mot Malmö så det ska bli riktigt spännande.

Nu ska vi lägga oss och sova i vår nybäddade säng. Många kramar <3

Macko lagar mat


Tisdag

Godmorgon!

Idag är det plugg som står på schemat. Ska också till skolan där jag ska ha min VFU och göra en fältstudieuppgift.

Markus kom hem i morse och ligger nu och sover som en stock. Blir nog bara hemmakväll ikväll kan jag tänka mig, inte mig emot dock då jag är trött jag å.

Gjorde en kycklingwook igår, det är så enkelt och gott, lite nudlar med kycklingsmak, stekt kyckling och valfri wook som man blandar ihop - mums!

Ha en bra dag!!! Pusspuss


Måndag

Hejsan!
Hoppas ni alla mår bra och haft en bra helg.
Själv har jag jobbat som sagt och det gick bra. Igår när jag kom hem fixade jag i lägenheten, diskade, betalade räkningar och kikade på tv. Markus har åkt iväg igen. Helt sjukt vad de har vart borta mycket nu ett tag! Förstår väl att det är så men jag tycker det är lite trist när man knappt hinner se han innan han åker iväg igen :P men roligt för honom är klart med lite småresor med grabbarna så jag får väl se det så! :)

Inatt har jag iallafall sovit jättebra, trots att markus varit borta. Är alltid lite nervös när jag ska sova själv men det gick superbra inatt så det var skönt =)

Har precis ätit en lång frukost efter lite sovmorgon, nu blir det plugg och träning som gäller. Ikväll blir det mys framför tvn och följa älsklings match mot Västerås. Heja heja!

Hoppas ni får en bra dag!

Förresten, när jag skulle tända i badrummet i morse gick lampan sönder :( så nu har jag fixat o trixat med förlängningssladdar o grejer så jag har lite ljus. Markus, om du läser detta har du ett uppdrag när du kommer hem: fixa lyset!! :-)



Lördag

Haft en bra dag. Jobbade från 7.45 - 14 och åt därefter på Sabrinas med markus, olle, lill-olle, josa och owe :-)

Mätt och belåtna åkte vi hem och jag bakade en blåbärspaj som vi åt nu ikväll hos owe :) vi har vart här hela kvällen, ätit mat och spelat spel - jag vann :D

Nu ska vi snart hemåt, jobb 12-18 imorgon!

Hoppas ni haft en bra lördag och får en underbar söndag :-)

Vinst igår!! 4-2 :-)


Friday and I'm in love

Hej hopp och godmorgon!!

Sitter på bussen in till universitetet, seminarium och föreläsning. Känner mig ganska bra förberedd så det känns bra :-) vi går i skolan väldigt sällan och även fast det är jobbigt att åka ser jag ändå fram mot de dagarna. Det är så kul att träffa mina pluggkompisar, riktigt kul nu när man lärt känna varandra mer ordentligt :) så på ett sätt är det tråkigt att inte vara inne mer efs man bara ses två dagar i veckan men å andra sidan är jag glad att jag slipper åka!

När jag kommer hem i eftermiddag ska jag i princip direkt åka vidare. Jag och Jossan ska gå och käka nått inne i byn (inte för att det finns mycket att välja på) och efter det gå till hallen. Grabbarna spelar match mot Borås idag. Heja heja!!

Ha en bra fredag :) pusss

Shoppade lite igår på nätet :)


Torsdag

Vaknade klockan sju i morse av att älskling kom hem från Mora. De förlorade tyvärr med 4-5 igår :( fortsatte sova och åt frukost efter tio nån gång.

Efter lunch tränade jag och nu har jag precis ätit mellis. M tränar också men borde nog snart vara hemma. Nu blir det plugg och ikväll mys framför tvn :)

Hoppas ni har en bra dag!! Många pussar o kramar


Sleepover

Godmorgon!
Igår var jag inne på universitetet. Hade en föreläsning och ett seminarium. Väl hemma igen fixade jag lite med disken och pluggade lite. Senare hämtade pillan upp mig och vi åkte till ica o handlade tacos. Jossan kom över också och vi hade en trevlig middag och slappade senare i soffan.
Jossan sov över hos mig inatt. Det var riktigt kul, ligga o prata länge innan man somnar :-) det var längesen jag hade sleepover med någon tjejkompis så det var som sagt jättekul :)

Nu blir det lite plugg. Halv tolv ska jag till skolan där jag har min VFU o göra en fältstudie. Efter det blir det träning och sen vet jag inte riktigt.
Hoppas tigrarna vinner borta mot Mora ikväll också :-)

Puss

Vill ha sommar!!!!!


Natti

Tvn är på plats, blev riktigt bra. Har nu också fått in den gamla i sovrummet, underbart!! :-)

Nu ska vi sova snart. Imorgon åker Markus till Mora. Fy sjutton för att få vara hemma själv IGEN! Men jag ska nog klara mig :-) hoppas på att jag och Jossan ska ha sleepover imorgon :-) (tror nog att du läser detta Jossan o jag hör av mig imorgon så du vet).

Här kommer bilder på nya tvn och hur tvn stor i sovrummet :-)


Träning

Kom precis hem från gymmet. Idag blev det en timmas crosstraining, första gången jag kör en timma :) plus styrka på benen. Skönt att ha kört lite efter att ha läst litteratur hela förmiddagen.
Nu blir det lite mellis, sen fix o lite mer plugg. Markus är med Sean i Växjö. Han skulle åka förbi media markt o höra ifall vi kunde hämta tvn idag trots att vi bokade hemkörning. Hoppas hoppas :-)

Ha en mysig kväll!

Här är mina nya träningskläder jag köpte igår :-)


Helgen

Hej på er!
Har varit ledig denna helgen och det har varit riktigt skönt.
I lördags var jag först och tränade, körde crosstraining och styrka. Efter det gick jag till Preem (där jag arbetar) och käkade lunch och snackade lite med jobbarkompisarna.
Eftermiddagen ägnade jag åt matlagning då vi skulle få gäster på kvällen. Det blev riktigt lyckat och kvällen var superrolig. Mycket vin, god mat och sällskapsspel :)

Igår var planerna först att åka in till Karlskrona och se på matchen mellan KHK och KRIF. Vi hade tänkt att kika på stan på förmiddagen men eftersom inget hade öppet och det inte var säkert att vi skulle få biljetter till matchen så struntade vi i det och åkte istället till Växjö för lite shopping. Jag köpte ett par nya byxor från Vero Moda och nya träningskläder från Stadium. Vi köpte också en ny TV på Media Markt. Skitkul, för det kändes som ett riktigt bra köp! 50 tum, plasma, full HD och 3D funktioner (vet inte riktigt vad allt betyder men det var iallafall bra tror jag;) haha). Kostade endast 7000 kr!!! Har inte fått hem den än eftersom den inte gick in i den lilla colten, så antingen åker vi o hämtar den idag med en annan bil eller så blir den hemkörd på fredag. Ser jättemycket fram emot att få upp den här hemma. PLUS att vi då kan ha våran gamla i sovrummet =)

Nu ska jag plugga på förmiddagen. Ska försöka hinna bli klar till lunch så jag kan sticka iväg till gymmet senare.
Hade gått ner 0,5 kg förra veckan för er som är intresserade av att veta hur det går för mig. Känns bra :) Ett halv kilo i veckan är ändå bra och då lever jag också normalt och har en onyttig dag i veckan. Har nu sammanlagt gått ner 4 kg sen jag började 2a januari så jag är nöjd men det är bara att fortsätta kämpa!!

Hoppas ni får en superbra dag :)

Här kommer två bilder från i lördags. Snodde bilden på efterrätten (vit och ljus chokladmousse) från Jossans blogg ;)




Godmorgon

Hej hopp
Ligger i sängen fortfarande men ska strax upp o göra frukost :-)

Efter det blir det träning och ikväll kommer grannarna över på middag, dvs jossan o frommen. Fondue och blandning av vit o mörk chokladmousse står på menyn. Ska bli riktigt kul :-)

Ha en underbar helg!!!

Pussar

Slänger in en härlig sommarbild på mig o prinsessan :-)


Fredagsmys

Markus o Tingsryd förlorade derbyt på övertid ikväll... Såå trist men ett poäng iallafall.

Dagen har vart bra med lite plugg och en långprommis med Elina.

Nu sitter jag i soffan och dricker lite vin. Väntar på att älsklingen ska komma hem. Blir lite fredagsmys framför tvn :-)

PUSS

Vårt nya vinställ som vi fick av markus bror i julklapp. Supersnyggt är det!


Home

Markus är äntligen hemma!! Så skönt, nu ska jag förhoppningsvis få sova riktigt gott till skillnad från de två senaste nätterna.

Har förövrigt spenderat dagen i skolan, diskat, gjort en supergod förrätt (råraka med räkor/kräftstjärtar/rödlök/rom/creme fraiche/ avokado och en superäcklig lasagne till huvudrätt. Men man kan inte alltid lyckas ;-)

Imorgon är det plugg, prommis med Elina, en av alla härliga hockeytjejer :-) på kvällen är det derby hemma mot Troja!!!! =)

Natti natti

<3 vi löjlar oss innan läggdags :P


Myskväll

Haft en superduper bra kväll med god mat och bra sällskap :-)
De var väldigt skönt att få prata av sig lite nu när det är knäpptyst i lägenheten. Det gör ju inte saken bättre att Macko inte gillar att prata i telefon :P
Anyway, superbra kväll o nu ska jag sova. Imorgon kommer äntligen min sambo hem, längtar!

Pusssss


Onsdag

Hej på er!
Förra veckan gick jag ner ett halvt kilo. Inte lika mycket som veckan innan det men så är det. Ändå hade jag inte vart onyttig, förutom drinkarna på lördagskvällen då.
Aja! Jag belönade mig med lite godis i måndags efter mitt uppehåll på 2 veckor och det var jättegott :) fast kände ändå att jag klarar mig utan 6 dagar i veckan för jag åt mindre än vad jag brukar och jag kände mig nästan illamående efteråt ändå.. Så det är väl ganska bra tror jag ;-)
Har tränat alla dagar denna veckan hittills och det känns skitbra, börjar få upp min kondition nu. Kul när man känner skillnad!

Inatt sov jag inge vidare, beror nog på att jag sover ensam. Men men bara o stå ut en natt till (skrev fel i söndags, markus är bara borta till på torsdag).
Efter träningen idag åt jag lunch i form av äggröra och bacon.. Såå gott :-)

Ska nu duscha, läsa lite o sen träffa Jossan ikväll. Ska bli supermysigt :-) hoppas grabbarna vinner matchen uppe i Sundsvall också!!

Puss puss

Min lunch :-)


Söndag

Då var denna helg slut. Den har vart stressig men ändå rätt mysig. I fredags spelade grabbarna borta i Örebro som de tyvärr förlorade. Vi var ngr tjejer hemma hos mig o kikade matchen eftersom den sändes på TV :-)
I lördags var jag på gymnet en sväng och på kvällen var vi inne i Växjö. Vi åt middag med philip & camilla, elina & tom och rich & erica. Väldigt trevligt :-) senare på kvällen tog vi ngr drinkar på lagerlunden. Mötte upp flera andra i laget som skulle gå ut men vi åkte hem tillsammans med rich o erica. Var ganska skönt att vara hemma i tid faktiskt :-)
Idag har jag ägnat hela dagen åt att göra klart min hemtenta... Jobbigt men så skönt att den är klar. Även fältstudieuppgiften är inskickad. Markus har vart ledig idag och jag har vart avis :( mest tråkigt att vi inte kunde göra något nu när han var ledig.. Men men båda är lediga nästa söndag igen så det får gå :-)
Imorgon är det invägning igen.. Tror inte jag har gått ner så mycket faktiskt. Har inte ätit onyttigt men jag vet inte.. Det är inte mycket ändring på vågen iaf, vi får se imorgon ;-)
Imorgon har jag också vart utan några godsaker i två veckor. Jag har nått mitt mål, yeey! Så jag ska belöna mig med lite godis, ska bli gott faktiskt ;-)
Ny kurs imorgon också.. Ska bli kul med nytt faktiskt. Längtar dock mest till imorgonkväll när jag kommer hem från gymmet och får lägga mig i soffan efter en lång skoldag + träning med en godispåse. Gud så skönt det ska bli. Hoppas på att vi ska se en bra film också :-)
På tisdag åker M upp till Sundsvall och kommer inte hem förrän söndag. Så jag är ensam ngr dagar. Tråkigt tycker jag.. Meeen ska nog klara det å ;-)

Nu ska jag bums i säng!! Upp tidigt imorgon.
Puss på er och godnatt, ska blogga bättre nästa vecka <3


Torsdag

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och älskling har kört iväg till träningen. Jag ska strax iväg och träna jag med, tillsammans med Elina och Jossan.
Efter lunch blir det plugg för hela slanten, har som mål att bli klar med uppgift ett idag :-)
Hoppas ni får en superbra torsdag! Många pussar

Förresten! Kollar på resor, vill så gääärna åka utomlands. Vi åker nog till sommar hoppas jag :) här är en bild från förra året när vi var på Lanzarote :)


Tisdag

Gårdagen gick bra med redovisningarna. När jag kom hem från skolan åkte jag till gymmet. På kvällen åt jag och Markus mamma Molins goda fläskfile/tortelini/kantarellgratäng, supergott! Vi såg också på en film - The change up. Skitbra, se den. Riktigt rolig var den =)

Känns skönt att jag klarade mig igenom jobbhelgen och alla redovisningar bra, nu är det bara att ladda om, hemtentavecka denna veckan. Ska dock inte göra så mycket på den idag, mest läsa litteratur. Ska storstäda lägenheten. Det måste verkligen göras och det ska bli så skönt när det är gjort. Det är riktigt skitigt här hemma, vi har inte städat sen i början på december tror jag. Vi har inte riktigt hunnit sen vi kom hem efter jul men nu jäklar ska här bli rent =)

Måste även berätta en annan grej som jag håller på med just nu. Jag ska gå ner i vikt. Har under hösten gått upp över 10 kg... lite pinsamt men så är det. Har inte orkat tagit tag i det och låtit det gå lite överstyr. Men som tur är tar jag tag i det nu och inte när det verkligen gått över styr. Så den 2 januari började mitt "nya liv". Detta är ett nyårslöfte kan man säga, men det är inget tomt sådant som många ofta säger ("I år ska jag bli mer nyttig"). Utan jag såg det mer som ett bra tillfälle att köra igång, just vid årsskiftet. I vilket fall så börjar jag med att ha förbud mot allt godis, chips, glass med mera som är onyttigt i 14 dagar. Har alltså redan klarat en vecka och har förbudet till och med nästa måndag. Om jag klarar det, vilket jag vet att jag gör, ska jag belöna mig med lite godis, för jag tycker det är viktigt att belöna sig själv när man uppnått sina mål. Efter det får jag vara onyttig en dag i veckan, för man måste unna sig ibland annars blir det tråkigt, så en dag i veckan är ok (skillnad från förut då jag unnade mig ungefär sju dagar i veckan....). Jag ska även äta mindre portioner och försöka minska ner på kolhydraterna.
Så efter en vecka och en dags tid har jag gått ner 3,2 kg =) Har mycket kvar men är jättestolt. Ändå har jag inte svultit ihjäl, verkligen inte. Jag har ätit fem gånger om dagen och ätit lite mindre portioner än innan men ändå så jag blivit mätt. Självklart har det varit lite tufft med tanke på att jag är van att äta mer men det har ändå gått bra! Nu är det ju så att de första veckorna, typ två-tre veckor, kommer jag gå ner mycket mer än efter det. När jag gått ner några kilo till, det är då det kommer bli riktigt tufft! Men det är jag beredd att kämpa för.
Sen känns det också väldigt skönt att ha Markus med mig. Han hjälper mig jättemycket och stöttar mig. Det tror jag är en ingrediens för att lyckas, att ha någon som hjälper en och pushar en. För mig är det viktigt iaf.
Här udner har ni en bild på mig från i våras/somras och en från i höstas/vintras, ni ser säkert skillnaden. Så nu går vi mot bild 1 igen =)

Jaja, nu vet ni om det och jag kommer uppdatera om hur det går vidare om en vecka =)
Dags för städning och ikväll är det hemmamatch mot Rögle, ska bli så kul!
Pusspuss


Bild från i våras/somras


Bild från höstas/vintras


-

Orkar inte skriva nått just nu. Ville bara säga att jag klarat mig igenom helgen med allt plugg och jobb. Är klar nu. Bara att invänta morgondagens redovisningar.
Imorgonkväll är jag tillbaka igen!


Mitt hjärta

Just nu känns allting lite tyngre än vad det brukar göra. Anledningen på detta är brist på tid. Jag har två uppgifter som ska vara klara till och med måndag och jag jobbar fredagkväll, lördagmorgon och söndagdag.
Egentligen får jag skylla mig själv då jag haft veckor på mig att göra dessa skoluppgifter och jag har vetat om att denna helgen ska jag jobba. Men ni vet hur det är... man gör helst allt så sent som möjligt.

När jag känner såhär, som idag, finns det ett litet ljus som lyser upp och det ljuset står världens bästa pojkvän/sambo/vän för.
Den killen är en riktig guldklimp. Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna att få leva ihop med en sån underbar människa. Det finns egentligen inga ord som kan beskriva hur mycket han betyder för mig.
Varenda jävla gång något går snett eller känns jobbigt finns han där och plockar upp mig. Varenda jävla gång jag är lycklig som tusan delar han det med mig och är glad för min skull.
Han ställer upp i alla lägen, han pushar mig (ibland till och med för mycket, men jag vet att han bara vill väl).

Jag är så otroligt glad och lycklig över att jag varje kväll får lägga mig bredvid dig och somna och känna mig trygg. För det är en av de bästa sakerna med dig, du får mig att känna mig trygg och lugn.

Jag älskar dig!


Skåne

Hej på er!

Hoppas ni haft två mysiga dagar. Det har jag haft här nere i Skåne hos sis, Max och Leon :-)
Det har vart ganska lugna dagar men väldigt mysigt. Skönt o bara ta det lugnt o vila upp sig lite!

Imorgon åker jag hem igen och jag tror jag ska försöka stanna där ett tag nu. Får lugna mig lite med resande hit och dit på ett tag. Känner att jag behöver vara hemma och komma igång riktigt ordentligt med skolan och vila upp mig mer på mina lediga dagar =)

Här kommer några bilder från härliga Skåneresan!

Puss på er






Nyår

Gott nytt år allihop! Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton. Min var riktigt bra. Vi var här hemma i byn och åt gott och festade hemma hos Sean och Rolle (rolle var dock inte hemma) med några i laget. Det var riktigt kul och när partyt var slut där gick vi till Philip och Camilla och fortsatte :)

Imorgon åker jag till Skåne. Ska försöka skriva ett inlägg om året som gått senare i veckan också!
Ha det fint och här kommer lite bilder från nyårsafton :-)


RSS 2.0