Fredag

Godmorgon!
Sitter just nu i Jönköping och äter frukost, scones, chailatte o färskpressad apelsinjuice.
Är påväg hem igen. Har haft jättebra dagar i Gävle o Skövde men det ska faktiskt bli skönt att komma hem också :)
Blir lite fix i eftermiddag och ikväll är det match mot Almtuna.

Puss så länge!


Tisdag

Haft en supermysig dag med syster och barnen :) när de små somnat avslutades kvällen med god mat, bra filmer och massor av godis!
Nu ska jag sova för kan tänka mig att en liten tjej kommer in och väcker mig ganska tidigt imorgonbitti ;-)
Puss o godnatt <3


Julhelgen

Hej finaste läsare!
Ursäkta att uppdateringen har varit dålig under julhelgen men jag har ärligt talat inte orkat. Faktiskt gjorde jag ett försök för några dagar sedan men då strulade det med publiceringen så då struntade jag i det.
Inlägget kan bli ganska långt då jag tänkte dela med mig av min julhelg så orkar ni inte läsa ett långt inlägg kan ni lägga av nu, en varning bara ;)

I onsdags efter att Markus tränat och jag vart i skolan satte vi oss i bilen och åkte mot Skövde. Det kändes underbart att vara påväg norrut. Vi kom fram klockan tre och begav oss i princip direkt till min syster, Kristoffer och de små godingarna. Hemma hos dem fikade vi, öppnade lite julklappar och hade det mysigt. Klockan sex åkte vi hem till mamma där vi hade myskväll, åt gröt och skinkmacka. Supergott :) Tyvärr började jag känna mig riktigt dålig vid den tidpunkten. Hade haft ont i halsen sen i tisdags och nu kände jag att hela kroppen värkte.
När jag vaknade på torsdagsmorgonen (vårt tåg till Gävle gick halv åtta) hade jag 38,2 graders feber... Usch så trist! Hade sett så mycket fram emot att få komma iväg och så blir jag sjuk, typiskt!!! Men men, det var bara att kämpa på. Med tusentals servetter satte vi oss på tåget.
Vi var framme runt lunch och blev upphämtade av Tord, Markus pappa. Vi åt en god lunch hemma hos dem sedan vilade jag hela eftermiddagen. På kvällen var vi hos Markus faster och åt mat och hade det trevligt. När vi kom hem därifrån var jag riktigt dålig och hade frossa. Somnade som en stock och sov hela natten till klockan halv tio på fredagen.
Mådde lite bättre och vi gav oss iväg in till stan med Markus bror Johannes. Vi handlade små julklappar till julklappsspelet vi skulle spela på julafton, åt lunch och åkte sedan hem till Johannes. Där fikade vi och såg på TV. Jag började må lite halvdåligt igen och somnade en liten stund.
På kvällen mådde jag lite bättre igen, skulle egentligen följt med Markus och Johannes till Olerys och träffat lite folk men jag orkade inte. Så jag spelade bingolotto hemma med svärföräldrarna, vilket var jättemysigt och kul :)
Julafton startade med en trevlig frukost följt av skridskoåkning. Klockan tre såg vi på Kalle Anka och Markus moster och kusin kom även till huset och firade. Julmaten var supergod och jag fick senare många fina klappar. Bland annat: en klocka, Zlatan-boken, Grey´s-box nr 7, Lelia bakbok, duschcreme D&G, vinställ med mera. Senare under kvällen spelade vi julklappsspelet och där vann jag lite choklad och annat smått.
I går kväll åkte vi till Skövde igen efter en god lunch i Gävle. I skövde firade vi jul igen och jag fick mycket fint där också. Pengar, choklad med mera. Tillsammans fick vi skålar och handdukat - perfekt!
Klockan elva var vi på bogrens och festade, den stora utedagen. Var roligt faktiskt, mest kul att träffa alla människor man inte träffat på så länge!
Idag åkte Markus till Tingsryd men jag stannar i Skövde till och med fredag. Ska bli kul att hinna träffa syster och vänner och mamma med familj lite längre stund.
Jag, mamma och bror var på mellandagsrean. Hittade bara saker som jag behövde köpa och inget på rean.. Är en dålig reashoppare. Hittar aldrig något, blir bara frustrerad av alla kläder i högar och alla människor överallt.
Ikväll har jag vart hemma hos Emma och myst med tjejkompisarna. Det har vart jättemysigt att träffa dem och höra om allt som hänt och vad som ska hända :)
Nu ligger jag i sängen hemma hos mamma. Ska fixa lite här på datorn, se ett avsnitt greys och sedan sova. Ska nog ta lite sovmorgon imorgon också, skönt! Vid lunch ska jag till syster och stanna där ett dygn ungefär, vi ska ha sleepover och jag längtar!!

Nu har jag skrivit massor, hoppas jag inte tråkade ut er ;) Hoppas också ni hade en riktigt bra helg och fick en mysig stund med familjen och fina paket :)

Här kommer lite bilder från helgen också. PUSS




















Ny vecka

Måndag idag och den har gått fort. Kollat på greys, gjort lite ärenden, diskat, tvättat, pluggat och ätit tacos. Hunnit med en del. Imorgon väntar städning och packning :-) längtar så mycket till onsdag. Ska bli skönt att komma bort lite och koppla av ett tag. Det behöver jag känns det som :-)

Hoppas ni haft en bra måndag. Nu ska jag nana <3


Söndag

Hej svejs!
Nu är helgen snart slut och den har gått fort.. Har jobbat lördag och söndag. Igårkväll var vi på Korrö och åt julbord med TAIF, det var riktigt trevligt. Senare på kvällen åkte vi in till Växjö och festade vidare.
Idag var man trött men jobbet gick fint. Nu är jag dock TOKtrött! Vi äter gott o ska kika film snart. Ska bli grymt skönt å sova sen.
Imorgon är det fullspäckat, bara att kämpa på för om tre dagar tar jag jullov!

Pusselipuss

Bilder från igår på rolle o macko och elina o jag :-)


Torsdag

Har haft en bra vecka hittills och ser fram emot helgen :-)

Igår bakade jag massor av julgodis och vi klädde granen och efter idag är alla julklappar inslagna, såååå skönt :)

Imorgon blir det skolan och match på kvällen. På lördag o söndag är det jobb som gäller och på lördagkväll ska vi äta julbord med laget och lite folk runt laget med respektive. Ska bli riktigt kul :)

Vår fina gran som vi klädde igår :-)


Tisdag

Äter just nu lassagne o ska snart ta bussen till skolan. Har föreläsning från 13-17... Kuljul..
Fast det är himla intressant tror jag, vi läser om barns språkutveckling så det kan nog bli bra ändå :)
Idag åker Markus till Leksand o kommer hem onsdagnatt igen. Ikväll tänkte jag baka en extra sats lussebullar (ska ta med mig till Skövde o Gävle) och kl nio ska jag se på Twilight, den går på femman =)
Idag firar jag och my love 1 1/2 år ihop också, han fick lite blommor igår :)
Ha en bra dag! Puss


Hejhopp

Mår faktiskt bra idag, lite sliten men inte alls så farligt som tur är :)
Hade en jättebra kväll igår! Tack alla som förgyllde den!

Nu har vi precis ätit frukost o tänt tredje ljuset. Älskling är så söt när han kommer in i köket och ser att jag tänt alla tre ljus: "men nej!! Du kan inte tända alla direkt. Tänd bara det tredje så det brinner ner först, det måste bli en perfekt diagonal linje!!" ;)


Partyyy

Har haft en bra kväll, superbra!!! Lägger upp bilder imorgon, nu ska jag toooooooksova! PUSS


Flamberat

Åt en god middag, flamberad fläskfile med hasselbackspotatis :)
Gillar min nya telefon by the way, känns riktigt bra!!
Ser fram emot imorgon då jag ska fira min 20-årsdag :) ska bli trist att säga hejdå till pappa. Nu dröjer det innan man ser honom då han åker till Thailand i ca 2 månader..
Men men har vart mys att ha honom här :)
Nu ska vi snart sova!
Natti natti <3

Pappa o Macko flamberar


Fredag och helg

Hej svejs!
Sorry för dålig uppdatering senaste dagen.. Har haft en del att göra. Nu är i alla fall min iPhone 4 såld så nu har jag börjat använda min 4S, nice =)
Pappa är i Tingsryd o det är mysigt. Han kom igår eftermiddag och vi var på kvällen i Nelson Garden Arena o kikade hockey. TAIF vann mot Västerås på övertid, 2 poäng!
Idag har vi ätit en god frukost, tränat på kaskad och efter det åt vi god räkmacka på Börjes =) Nu sitter vi vid köksbordet. Pappa jobbar lite och jag pluggar med min hemtenta... Fick lite energi till det iallafall när jag såg att jag blivit godkänt på både min fältstudieuppgift och på min individuella uppgift som jag skickade in förra veckan. SKÖNT =)
Om ett tag ska vi handla och ikväll blir det idolmys!!

Förresten, har nu blivit blondare igen. Känns bra. Det blev faktiskt helt ok, lite svårt att få det perfekt när jag var så mörk förut men det blev som sagt helt ok!

Puss <3

Tisdag

Idag har jag julklappsshoppat en del. En julklapp till my love (fortfarande en eller flera kvar), en till vardera systeryster, en till mamma (fortf en kvar) och en till Leon. Har dock fortfarande massa kvar!
Det var iaf mysig dag inne i Växjö med Jossan o Pillan, vi åt goda grillade mackor på Millas cafe å :)

Har pluggat lite också o tänkte fortsätta med det snart :)
Imorgon blir det plugg hela dagen och lite träning ska jag nog få till.

Nu längtar jag till M kommer hem så jag kan få en kram o mysa lite innan jag somnar. Det är en av de bästa sakerna som finns med att få vara sambo, att få lägga sig bredvid sin bästa, känna sig trygg och få en kram innan man somnar!

Hoppas ni får sova gott o här kommer en bild från en dag, dock gjorde blixten att ögonen ser lite konstiga ut men whatever =)

Puss <3


Bra dag

Haft en bra dag.
Var o tränade på förmiddagen. Efter lunch var jag hos lagets massör. Hon är superduktig men det gör så jävla ont. Tyvärr är både mina ben och min rygg helt bedrövliga så måste gå dit!
Väl hemma igen städade jag lägenheten och ikväll har några av grabbarna vart här: rolle, jake, olsson och sean. Det blev tacos :)
Nu ska jag mysa ner mig i sängen hos älskling!

Nya klädställningen är på sin plats!


Bolagsligan

Ja, då har man joinat bolagsligan. Känns bra : Känns för jävla bra faktiskt!! Dagen igår var toppen. Mamma, Anders och Markus bjöd på skönsång på morgonen (ser fram emot din på lördag, Jossan ;)).

Efter frukosten gav vi oss av mot Kosta där vi shoppade lite, mest julklappar för min del. En klänning till mig själv dock, 150 kr, det kunde jag vara värd tyckte jag på min 20-års dag :) Till lunch blev det julbord, de va mysigt!

På eftermiddagen sa vi hejdå till de gamla (;)) som åkte hem till Skövde igen och efter lite mer shopping åkte vi hem till oss och spenderade kvällen i soffan med glass och Indiana Jones.

Nu är det ny vecka. Är hemma från skolan hela veckan då jag har hemtentavecka. Så idag ska jag träna nu snart, sedan ska jag plugga lite. Imorgon funderar jag på att åka in till Växjö och julklappshandla lite mer. Sedan blir det ännu mera plugg. På torsdag kommer pappsen hit. Det ska bli mysigt. Han stannar till lördag och på lördagkväll ska jag fira att jag fyllt år med förfest och utgång. Ska bli nice!! =)

Måste berätta en sak som hände i lördags: Jag, mamma och Anders var påväg in till Växjö för att kika runt. Jag körde bilen. När vi kört drygt fem minuter kommer det plötsligt upp ett vildsvin cirka 20 meter från bilen på höger sidan. Jag körde 90 km/h. Det var så JÄVLA stort och usch, det bara kom upp på vägen helt plöstligt. Så jag skrek för kung och fosterland och TVÄRbromsade och väjde över på andra sidan vägen, lyckades till slut manövrera bilen och kom tillbaka på vår sida av vägen. Tur som fan att det inte kom en mötande bil för då hade de smällt. Och tur att det inte vart halt för då hade vi voltat. Jag var helt skakis efteråt och var nära på att börja storgråta. Det var så hemskt!! Vildsvinet hade vänt ner igen men jag vill inte ens tänka på hur det kunde gått om jag kört på det eller om en bil kom på andra sidan(iofs hade jag kanske inte väjt över på andra sidan då).. Det var inte det smartaste att väja över på andra sidan men man tänker inte alls när en sådan situation uppstår, det är lätt att vara efterklok.

Ja, usch! Tur att vi alla är oskadda. Vi hade en himla tur - det kunde ha slutat illa.

Hoppas ni får en suuuuperbra dag! Många pussar o kramar <3

Saknar mitt blonda hår! Ska boka tid att göra slingor snart :)

Fonduekväll och snart 20

Fonduekvällen vart lyckad! Det blev jättegott :)

Idag var vi inne i Växjö. Jag köpte en tröja och en kjol, sammanlagt 250 kr. Bra jobbat =) Matchen i eftermiddags förlorade tyvärr TAIF..

Om en kvart är jag 20 år gammal. Känns roligt. Lite sorgligt att man aldrig mer kommer vara tonåring men så är det :)

Sov gott alla <3


Myskväll

Haft en mysig kväll :)
Mamma och Anders kom strax efter åtta. Vi åt en god kycklingrätt som vi inte testat förut, den är verkligen o rekommendera :)

Ser fram emot morgondagen då det blir shopping, match och fonduekväll :)
Vi fick ett fonduesätt av dem, så najs! Jag älskar fondue ;)

Godnatt o massa pussar <3

(ingen bra bild på fonduegrytan men ska ta bättre imorgon)


Helg

Fredag idag o det känns riktigt bra =)
Ikväll kommer mamma o Anders, ska bli såå mysigt!! Vi ska äta lite gott o imorgon ska vi in till Växjö o på eftermiddagen är det match.

Nu sitter jag på apoteket o väntar på min tur, det tar ååååår!!!! När jag kommer hem ska jag plugga o senare städa.

Ha en mysfredag!! Puss


RSS 2.0