?

Skrev ett jättelångt inlägg om mitt år nyss.
Jag publicerade det, men tog bort det lika snabbt.
Det jag skrev handlade till hälften om mina känslor, vilket jag beslutade var för privat för att lägga ut här.
Det enda jag har att säga är att jag ser fram emot det nya året. Jag ska lägga det mesta som hänt 2008 bakom mig, trots alla underbara stunder som funnits. Jag har varit så besviken och förbannad det sista, vilket jag har haft all rätt till. Men nu vill jag inte känna dem där känslorna längre. Nu vill jag bara vara glad och känna härliga känslor igen.
Nu är det nytt år, nya möjligheter.

Julafton

God jul allihopa!
Snart är julafton över för i år och den har varit väldigt lyckad.
Dagen började med jobb, vi var sex st som jobbade och det var inte specielllt mycket att göra.
Men det var mysigt, det var julstämning och jag blev på bra humör.
Allting fortsatte bra hemma hos pappa där det bjöds på julmat, julgodis och julklappsutdelning.
Fick pengar till min reda nästa sommar och lite annat smått och gott. Känns skönt att få pengar till resan, snart är mer än halva resan betald på bara presentkort!
På fredag ska vi fira jul hos mamma med mormor och morfar, ska bli mysigt!

Nu är det inte långt kvar till nyår, om en vecka är det 30 minuter kvar till nytt år och vi börjar förbereda glasen med champange. Känns underbart med nytt år.
Funderar på att summera mitt år nån gång nu under mellandagarna, det kanske kan vara intressant?
Jag ska iallafall summera det någon annanstans om det inte blir här i bloggen, för det behövs!
Ha en underbar vecka.

KRAM!

Christmas time

Hej vänner.
Nu är det nära julafton, väldigt nära! Det märks överallt, har iofs bara varit på jobbet dom senaste dagarna men där märks det också. Hur mycket som helst att göra.
Idag jobbade jag 11.00 - 21.00, sjukt länge. Efter det kom Edvin hit, det var jättejättelängesen jag såg honom så det var kul att prata ikapp allt man missat! Fick höra att allt fungerade bra med hans tjej i göteborg vilket gladde mig.
Jag skrämde också upp honom en gnutta när jag berättade att jag börjat titta på balklänningar inför balen som äger rum 2010. Men det beror faktiskt på att jag funderar på att sy upp en klänning i thailand, eftersom det är så billigt, och då måste jag bestämma mig nu. Och eftersom han ska vara min baldejt tänkte jag att han kunde komma med lite förslag men nej det tyckte han verkligen inte var hans grej. Han försvarade sig med orden: Men amanda... Jag är KILLE!
Och den ursäkten blev godtagen väldigt snabbt från min sida för jag tyckte att den stämde utomordentligt bra.

Nu sitter jag här och funderar starkt på att smyga upp till min säng och lägga mig under duntäcket. Vilket jag också ska göra det när som helst.
Imorgon jobbar jag 12.00 - 20.30, innan dess ska jag köpa min sista julklapp.
Klockan åtta imorgonkväll kommer min syster hit till skövde, även farmor & farfar kommer under dagen. Ska bli supermysigt att fira jul med dem här uppe i skövde i år. 
Förövrigt är vi nu helt förberedda på julen här hemma, igår bakade vi några sorters julgodis, klädde granen och pyntade med tomtar.

GOD JUL ALLIHOPA!

-

Vissa ögonblick önskar man bara att man var någon helt annanstans än på den platsen man är på vid just det tillfället.

Idag hade jag ett sådant ögonblick.


Torsdag

Hola amigos!

Idag hade jag matte C nationella, det var skitsvårt. Det känns så skönt att ha det gjort nu och tror nog att det gick hyfsat bra ändå.
I veckan fick jag reda på att jag vann valet till elevrådet! Jag är nu ordförande på skolan, känns skitkul faktiskt!!

Jag har snart lyssnat klart på en ljudbok (liza marklund - gömda), den är så gryyym! Ska nog ladda ner uppföljarna sen.

Imorgon på morgonen ska jag på möte med rektorn angående det nya elevrådet och efter det har vi julavslutning med klassen, mysigt!

Ha det fint.

(Jag vet, tråkigt inlägg, typ punktform.)

Lördag

Jag tror aldrig jag stressat som jag gjorde igår. Klockan fyra skulle jag börja jobba och ca tio i fyra slutade min idrottslektion i arenan. Jag sprang ut i idrottsskorna, t-shirt och shorts till pappa som väntade utanför i bilen. Han körde mig så fort han kunde till donken och väl där rusade jag in i samma klädsel. Jag möttes av frågande blickar från jesper, marcus och alex i köket, jag förklarade snabbt situationen och forsatte in mot tavlan där det stod vilken station jag skulle stå på. Jag hann fortsätta en meter innan micke och adam kastade konstiga blickar på mig. Än en gång fick jag förklara mitt i all stress och sedan sprang jag in i omklädningsrummet. Jag hann precis, 16.59 stod jag ombytt i arbetskläder.
Det var bra stressigt ett tag och mina händer skakade när jag hoppade ut i kassan och försökte mig till ett leende: Hej och välkommen.....



Idag är en riktigt bra dag!
Klockan tre börjar våran match mot Mullsjö i arena C. Vore skönt med seger, då blir det fjärde raka.
Ikväll ska vi ha lagfest, hemma hos mig. Ska bli grymt kul!

Ha en bra dag, puss.

SOON

SNART THAILAND!
Längtar som tusan!!!!
Lägger upp några bilder på huset som är ganska nya.








Torsdag

Hej på er.
Idag hade jag superkort dag, slutade redan för en timma sedan.
Efter min idrottslektion blev jag så grymt sugen på pepparkaksdeg, så jag gick tll ica och köpte färdig. Det var tyvärr ett misslyckat köp.. Den var inte god, ingen pepparkaksdeg att rekomendera!
Jag har bestämt mig för att baka egen deg i år, hur jag nu ska hinna det.

I morses pratade jag och pappa framtidsplaner igen, vi spånade som bara den.
Jag blir som vanligt alldeles upprymd och kan inte tänka på något annat än bara det resten av dagen.
Det underlättade inte att tänka på något annat när vi hade studiebesök från två personer som kom från colombia som bara gjorde mig mer sugen på att åka ut och upptäcka världen innan jag till slut sätter mig ner någonstans i sverige och utbildar mig.
Den senaste tiden har jag haft tankarna på att det kunde vart kul att vara programledare, men i det fallet ska man ha en jävla tur och sån tur är det inte många som får, alltså ganska hopplöst.
Eller kanske vill jag bli journalist? Skriva för någon tjejtidning i Sverige? Det hade vart grymt kul!
Politiker? Vad säger ni om det? Jag gillar poiltik, det är roligt och intressant.
Men trots att jag har många planer och funderingar och tankar så har jag nu bestämt mig att försöka leva i nuet.
Jag trivs så bra i nuet och det finns inget jag skulle vilja ändra.

Nej, dags att ta tag i inlämningen jag snackade om i tisdags, det blev ingenting gjort den eftermiddagen. Och ingen mat blev det heller, för det hade jag ingen ork till.
Först ska jag dock ta mig en liten paus för att sova, måste komma ikapp med sömnen om jag ska orka träningen ikväll. Måste ju även hålla koll på rotering osv på övningar, efs detta inte tänks ut innan träning.. Eller vad säger du Amme? ;)

Kram kram

Hola amigos!

Snart har jag gått omkring en vecka som sjuttonåring. Har inte kännt en enda skillnad, inte för att jag hade förväntat mig det.
Helgen var trevlig, jag jobbade mest. Spelade match på lördagen som vi vann med 5-1, jag och Kaisa fick sedan lite beröm i måndagstidningen för stabilt centerspel, vilket alltid är roligt att höra!
Efter vinsten hade jag lite småkalas med tjejkompisarna för att fira min födelsedag. Kvällen bjöd på många skratt och en del lekar. Tack för alla fina presenter och framför allt: Tack för att ni förgyllde min kväll!

Idag hade jag bilologiprov, det kan ha gått hur som helst, har verkligen ingen aning. Ett matteprov till väntar, nationella i matte C och även en idrottsinlämning. Sedan är det jullov!
Det kan inte bli mer underbart. Jullovet kommer mestadels bestå av jobb, bokade tider igår. Ska jobba från 21:a till 30:onde december, bortsett från den 25:e dec. Kommer därmed trilla ner några slantar på kontot när januarilönen kommer, vilket inte alls är fel. Dessutom tjänar jag mer nu när jag är ett år äldre, 8 kr mer. Det är alltid något.

Jag hade även tänkt boka min stockholmsresa idag. Åker den 2:e januari och är hemma igen den 5:e. Ska hälsa på Limpan och alla andra av mina språkresekompisar som bor i takterna. Detta ser jag absolut fram emot.

Nu funderar jag på att sätta igång med engelskaläxan och idrottsinlämningen så jag hinner göra det innan jag ska laga mat till mig och pappsen. Han körde inte från jobbet (göteborg) förrens nu, så han bli försenad till utsatt mattid! Okej, vi har inga bestämda mattider, men han är försenad enligt mig som måste äta tidigt idag eftersom jag har tidig träning.

Pussokram

WEI

Äntligen sjutton.
365 dagar kvar.
Nu börjar den riktiga nedräkningen!


Imorgon

Imorgon fyller jag år.
Massa trevligt ska det bli faktiskt, även fast jag bara fyller sjutton.
Puss o Kram

RSS 2.0