You´re beautiful.

 image85  image84
Innan jag somnade igårnatt så hamnade mina tankar på vad jag höll på med förra året vid den här tiden.
Efter det vandrade tankarna vidare till hur jag förändrats från då till nu. Och jag vet det själv, jag har förändrats. Det har hänt mer på 8 månader än vad det gjort i hela mitt liv. Visst, det är väl så det är. Men jag måste erkänna, att ibland kan tanken vara lite skrämmande när man tänker på hur fort allt egentligen går.
Jag har även lärt mig mycket under dessa månader, både på gott och ont. Gjort många bra saker som jag aldrig kommer ångra och har även gjort många misstag som man velat ha ogjorda, men det är av dem man lär sig och förbättrar till nästa gång.
Jag är glad för att det har blivit som det har blivit, jag är en lyckligare person nu och mycket mer säker i mig själv.
Just idag, den 30onde april, känner jag ett glädjerus gå genom hela kroppen.
Jag tror det kommer bli ett o annat glädjehopp idag.
Nya varselser har letat sig fram i min tillvaro och jag är otroligt glad över det.

Puss!


Hello sunshine

Efter en söndag med sådär bra väder bjöd måndagen och tisdagen på riktigt bra väder, dock blåsigt.
Jag o kempelajn tog naturligtvis tillfället i akt och bättrade på brännan, ack så blek man är efter vintern.
Just denna tisdagen hade inte bara bjudit på bra väder utan även nationella prov i engelska A, både hörförståelse och läsförståelse. Ganska svårt faktiskt, men jag känner att det är omöjligt att säga hur det gick, för det kan ha gått precis hur som helst. Vilket känns skönt att inte kunna säga, därmed en mindre sak att låta hjärnan bära runt på och oroa sig över.
Nu ska jag ta mig ut och försöka fånga upp några solstrålar.

image83
Även fast pengarna knappt räckte till så köpte jag ny bikni (förlåt min budget).
Överdel, H&M, 98:-
Underdel (svart) , H&M, 79,50 :-

Flowers everywhere

Ännu en *må-som-jag-förtjänar-söndag*.
Skärpning på mig nu.
Det ska det faktiskt bli.
I promies.

Trots detta hade jag och min familj och ännu en familj, närmare bestämt familjen åman, en trevlig stund som bestod av grillning i Karstorp. Dock ingen sol som sken, men jag gjorde vad jag kunde för att få den lyckliga vårkänslan och plockade därför några vackra blommor.

image80

image81 image82


Hello Saturday

image76
image77image78
image79

Goodmorning my friends.
Igår kväll var en bra kväll.
Mina goa göteborgare kom till skövde och hälsade på. De + fanny var hemma hos mig och gladde mig hela kvällen där det ingick god mat och många härliga skratt.
Dock har de redan begett sig hem till göteborg och klockan är endast 11.35. Men det är svårt att få ihop en hel helg i dessa dagar så vi får nöja oss med en kväll/natt, vilket jag är otroligt glad för ändå. Mer sådana reunions!
Även pappa och Victor gav sig precis iväg till en fotbollsmatch (good luck brother) så jag har nu hela huset för mig själv hela dagen, jätteskönt. Har tänkt mig steka ute i solen om den kan komma fram nån gång och även städa mitt rum och läsa en bok.
Senare ikväll bär det av till jobbet för att ta kvällspasset. Ska faktiskt bli trevligt att tjäna in lite pengar som alltid behövs.
Jag mår bra, det är äntligen helg!


Hej fräknar!

image72 image73
image75image74

Ännu en underbar dag som tillbringats i solen. Jag vet att jag nämnt om hur glad jag är över att våren är här minst hundra gånger, och visst börjar det bli tjatigt. Men jag är ledsen gott folk, jag kommer fortsätta sprida min gläjde och jag kommer fortsätta hälla mina ord över er om hur G L A D jag faktiskt är över att våren är här. Det känns som om inget kan komma i ens väg, i alla fall inte i min. Just nu är allt perfekt, detta på grund av den älskade våren och framför allt den efterlängtade solen. Jag kör samma metod som Elin Åhlén, min strängnässtjärna, jag sätter mig ute på eftermiddagarna och suger in så mycket sol jag kan få och samlar dessutom på mig så många fräknar jag kan få. Jag älskar faktiskt fräknar, fräknar är underbart! Ge mig mer av dem.
DOCK har jag hört deprimerande rykten om att vädret ska bli sämre i helgen.
Ta inte solen ifrån mig, snälla!

Galet glad

Jag är bara glad, så himla glad. Allt känns så underbart och det finns tusen anledningar till att känna alla dessa känslor. Bland annat vann malmö mot helsingborg igår med 3-2, till helgen kommer mina göteborgare till skövde o hälsar på, mina senaste dagar och dagar framöver har bestått/kommer att bestå av löpning i det underbara vädret.
En annan anledning till glädje är mina vänner från klassen som idag har gjort mig extra glad:

image69

image70


Våren är välkomnad

image66

image67image68

Picknick stod högst upp på schemat idag, där med tog carro och jag oss ner till boulognerskogen för att fira in våren.
Mycket mysig och trevlig stund med massor av goda kakor och bullar.
Blommorna, värmen i luften och carros skrattanfall för ingenting har förgyllt denna dag.

I`M
HAPPY! it´s spring!

We all love shopping

Blev en del shopping under v.16:

image58image59
Vit tröja, gina tricot, 129:-                               Hallonröd kofta, H&M, 199:-

image60image61
Svart skärp, glitter, 59,50:-                          Vitt + rosa linne, BIKBOK, 79,50 :-/st

image62image63
Svarta chinos, monki, 300:-                   Lila "jacktröja", H&M, 199:-

image64image65
Guldörhängen, H&M, 29,50 :-                 Vita + röda skor, maxi, 79:- /st


Schteek

image56image57

Japp, det är precis vad jag har gjort idag! Legat i solen och schteekt hela eftermiddagen, underbart, dock tillsammans med mina matteböcker, men det gjorde jag mer än gärna eftersom solen ändå stod högt upp på en nästan klarblå himmel. Dessutom gjorde jag mig en chailatte, mycket nice.
Våren är på ingång som sagt och det gillas!

Helg, Karlstad, Idol 2008?

Då var helgen över. Den gick alldeles för fort, som vanligt. Dock har den varit sjukt rolig. (Har nu börjat tre meningar med bokstaven D, känns inte särskilt bra). I vilket fall. . .
I fredags åkte jag o kempelajn upp till Karlstad, vi checkade in på vårt fina hotell och sedan yrade vi runt i en helt ny stad, mycket spännande och trevligt. Lite shopping blev det allt också!
Vi åt dyr o fin mat på restaurang, kvällen till ära. Förrätten bestod av aiolibröd och till varmrätt åt jag grillad fläskfilé och lina tog sig en nachotallrik. Mycket gott.
Klockan stod på 02.30 när alarmet gick igång, dags att ta sig upp, fixa sig och sedan checka ut från hotellet. Vid 03.30 kom taxin som skulle köra oss till Nöjesfabriken där Idol höll till. Vi ställde oss i kön och var bland de 100 första. Vi frös nästan ihjäl och var trötta som svin under de sex timmarna vi stod i kö, men det var det allt värt! För roligt hade vi. Dock gick jag inte vidare, mindre roligt. Men alltid roligt att ha testat och som tur var blev jag inte sågad av juryn i alla fall.
Resten av dagen strosade vi runt på stan som vi faktiskt lärt känna bättre och till min stora förvåning upptäckte jag att jag inte har skövdes sämsta lokalsinne utan det har lina kempe. Grattis till dig snygging!
Naturligtvis sov vi som stockar i bussen påväg hem till skövde och när vi sedan kom hem var det party/utgång/efterfest som gällde. (Nästa helg ska bli en lugn helg, faktiskt!)
Jag är efter tre dygn med ca 15 timmars sömn helt slut och ska försöka komma i säng i tid i natt.



Det är absolut också värt att nämna att jag och min kära caroline birgersson ska fira in våren med hennes fina picknickkorg imorgon.



Trevliga bilder från helgen:

image50    image51

image52    image53
image55   image54


PUSS!

Underbar dag

För det första så sken solen när jag vaknade. För det andra är jag så himla glad idag, det går inte att beskriva. Egentligen är det inte av någon speciell anledning, men jag är bara så otroligt glad.
Dagen började med att jag o pappa var nere på stan och gjorde massa ärende och dessutom blev man bjuden på räkmacka, vilket aldrig sitter fel. Därefter bar det iväg till skolan som var riktigt rolig idag, brukar den iofs vara. Sedan shoppade jag en del på stan, kändes skönt. Alltid roligt med nya kläder. På stan hann jag även med en fika med min söta tös Hanna Tinglöv.
När jag kom hem hade pappa överraskningar till mig, två presenter. En chaigrej så jag kan göra min egen chailatte (äntligen!) och en egen hemtelefon som stod på mitt rum. Thank you!
Denna underbara dag är dock inte slut. En vän som jag inte sett av på länge kommer snart förbi och det ska bli riktigt trevligt, kanske blir det en bio eller så blir det bara lugnt, den som lever får se.

Puss


image48


image47

image49

Sjuuukt

Nu är det spikat. Det jag gått runt och funderat på i tre år ungefär. Det blir till att söka Idol 2008. Är sjukt nervös, men äh, jag ger det en chans. Och kakan fick jag med mig också, hon är dock fortfarande lite tveksam men jag tror nog hon testar hon med.
Vi två och vår hejarklack (Lina Kempe) kommer i alla fall ha en superhelg. Resan börjar med att åka till Karlstad redan på fredag och där sover vi på hotell en natt, mysigt! På lördagen så söker vi helt enkelt. Hahaha, jaja. man lever bara en gång!
Jag hoppas i alla fall att alla är redo för party lördagkväll när vi återvänder (med eller utan biljett till slutaudition)? ;)

image46image44
Wängis o Kakan, sveriges nästa idoler? haha ;D

image45
Sveriges bästa hejarklack? ;)


Kanske våren är här för att stanna?

Igår snöade det, i förmiddags sken solen och nu regnar det?
Aprilväder som det tydligen ska kallas.
Idag har jag i alla fall känt att våren är påväg, för att kanske till och med stanna. Visst, just nu öser regnet ner utanför fönstret, men lite regn hör till våren.
I vilket fall så tog jag mig en långpromenad med Rambo för att avnjuta dagens vårväder.

image41


Sunday

Söndag var det idag alltså. En sjukt lugn söndag med inget planerat. Jo, möjligtvis en fika men ingenting annat. Ingen jobbdag idag framför allt. Riktigt skönt. Har jobbat fredag, lördag och är därmed ledig idag.
Gårdagens kväll är värd att nämnas eftersom den var mycket trevlig. Party stod högst upp på listan och party var vad det blev. Kändes dock som vi var överallt och ingenstans, flängde hit och dit, fam och tillbaka, men skoj hade vi, vilket naturligtvis är huvudsaken. Blev en lyckad kväll till slut!
Idag mår jag, efter några timmars sömn, som jag förtjänar antar jag. Så är det på söndagar, man mår som man förtjänar. Men jag har trots detta städat mitt rum, min toalett och garderob, känns underbart måste jag säga.

image38    image39

image40                              Sjukt rent o fint! Jag är nöjd.


It will always be a part of me

Som ni säkert har märkt så har jag ett stort intresse för kläder och det kan faktiskt inte hjälpas, jag är ju trots allt tjej. Detta intresse har jag valt att visa flera gånger, men jag har helt och hållet glömt bort att nämna mitt andra stora intresse. Nämligen ett vackert ord på fem bokstäver : S P O R T.
Jag kommer aldrig komma ifrån det, jag älskar det! Fotboll, hockey, innebandy eller vad det nu än handlar om, det är så sjukt roligt. Sport är en del av mig som aldrig kommer försvinna, mitt intresse för det kommer alltid finnas kvar.
Därför har jag nu tänkt uppdatera lite om det som hänt senast, vilket jag tycker berör mig.
Ikväll har de sista kvalseriematcherna till elitserien i hockey spelats. Malmö åkte ut, riktigt tråkigt. Kändes tungt i hjärtat när de förlorade och får där med stanna kvar i allsvenskan medan Rögle och Brynäs går upp.
Men nu är det faktiskt så att hockeyn börjar ta slut för säsongen och fotbollen är i full gång. Fotbollsallsvenskan har redan startat och jag hoppas innerligt att mitt älskade Malmö FF slåss i toppen i år.

Sov nu så gott mina vänner och glöm inte att kika lite extra på sportbladet nästa gång ni köper aftonbladet ;)


Wednesday

Härligaste skoldagen i veckan för min del. Börjar tjugo över elva, har tre lektioner som inte är 75 minuter och går hem fem över tre. Mycket bra tycker jag.
Som sagt så sov min kära vän Emma här i natt och hon började naturligtvis tidagare än mig så vi var i skolan redan halv tio. Cykelvägen dit är värd att nämnas faktiskt då vi fick alla bilister att vrida huvudet i 180 grader. Emma hade det kämpigt i regnet på en cykel som saknar växlar medan jag mest satt och njöt av livet på pakethållaren med ett parply över huvudet, vilket hade piggar som stack emma i huvudet gång på gång. StackarN, hon hade allt en liten sur min när vi kom fram, varm som tusan och irriterad. Men ett gott skratt fick vi oss allt. 
I vilket fall  var det bra för min del att vi kom dit så pass tidigt, jag fick därmed tid till att plugga på mitt svenskaprov som äger rum imorgon. Har pluggat större delen av dagen faktiskt, provet är så sjukt stort, en normal lärare har prov på en tredjedel av det vi har, men G.S är G.S, bara att acceptera.

I övrigt så har jag haft en kanondag i skolan, vi fick tillbaka kemiproven och jag har aldrig varit så lycklig över att få tillbaka ett prov. Jag satt framför mitt prov som en 10-åring sitter framför sina öppnade julklappar på julafton (vilket jag iofs fortfarnde också gör, haha) och bara skrattade. Jag var så glad över att det hade gått bra för en gångs skull på ett kemiprov. Hela klassen fick sig också ett gott skratt, åt mig. Men det brydde jag mig faktiskt inte om, det skrattet gav jag dem med glädje! :)

Nu är klockan 21.42 och det är dags för kvällste!

Puss

Sommar?Ja, tack!

Jag tror, eller rättare sagt vet, att jag inte är ensam om att vilja ha sommar.
Sommaren är den bästa årstiden, om sommaren är som den ska så att säga.
Den svenska sommaren är absolut den bästa enligt min mening, när den väl är som den ska, det vill säga: sol, klarblå himmel osv. (Ni förstår vad jag menar)
Och varje gång jag kommer att tänka på sommaren (vilket händer ungefär händer varannan minut nu för tiden) så letar sig tankarna tillbaka till sommaren 07 och alla minnen därifrån. De letar sig framför allt tillbaka till Spanien och mitt älskade Almuñecar.
Jag saknar det något fruktansvärt! Alla härliga schteekare från sveriges alla hörn, solen, värmen, havet, kvällarna, utflykterna och ja, jag saknar helt enkelt allt som hade med språkresan att göra! Tror till och med jag saknar skolan vi gick i på förmiddagarna, även fast det var sjukt segt vissa dagar så hörde det till.

Hur som helst, ge mig oss sommar nu, please! Det är vi allt värda tycker jag :)

image33  image34

image36   image37


Dad

Pappa åkte iväg till sthlm idag o därmed har jag huset för mig själv. Dock vågar jag inte sova ensam så Emma kommer hit senare ikväll.
Pappas tåg gick kvart i två så när jag kom hem från skolan hade han redan åkt. Éftersom jag känner min pappa mycket väl var jag bombsäker på att det skulle ligga en lapp på köksbordet när jag kom hem, men icke.
Nehepp, jaja tänkte jag och satte mig ner för att plugga.
Men som sagt, jag känner min far väl och han slutar aldrig förvåna mig. När jag skulle plocka fram smör, bröd och te för att få i mig lite mat innan min träning så finner jag detta i smörpaketet och i en temugg:

image31   image32


Vilken humor han har den gamla mannen ;) Han vet allt hur han ska få mig att skratta.

Vill faktiskt passa på att tacka pappa, för att han bara finns här för mig och stöttar mig. Han är min bästa vän, det är han. Och jag beundrar honom och det han gör, jag är faktiskt stolt över honom!


Mysigt värre

Måndagar är en såndär dag som jag inte kan sätta ord på.
Måndagar betyder att helgen är slut, vilket ofta känns tungt. MEN, samtidigt är det början på en ny vecka, vilket är underbart! Ge mig ett ord på det om ni kan, det är inte lätt kan jag säga.

I vilket fall så har just den här måndagen bara varit mysig, rakt igenom. Jag har inte känt den där tunga känslan en enda gång idag faktiskt (möjligtvis en miljondels sekund när alarmet väckte mig i morse.)
Dagen har rullat på bra och den avslutades med en mysig fika med caroline birgersson. En mycket söt och härlig flicka vill jag lova er :) Vi började våran "fikatur" på rådhuset, men eftersom det stängde klockan nio så fortsatte vi på pims.
Massa mys o massa, massa prat - det gillas!


image28     image29
 
image30       


Sjukt lyckad kväll!

Kvällen igår var minst sagt lyckad. Den var helt sjukt bra!
Började med att jag, lina och johanna grillade (första grillningen för i år) hemma hos lina, super mysigt. Efter det började vi förfesta lite osv. Linas kusin och hans kompisar kom förbi ett tag innan vi skulle dra vidare på en annan fest. Även den var lyckad och mycket trevlig. Till slut hamnade vi i stan och yrade runt ett tag innan jag och lina gick (MED KLACKSKOR) från stan till berget, och då var det verkligen högst upp på berget! Mina ben och fötter mådde sådär bra när vi kom hem. Men det var det absolut värt för en av de bästa kvällarna på länge!

                      
                          

Fyndat

Blev en del fynd från shoppingen med mamma, sjukt generös var hon vilket jag var väldigt tacksam för!
Bäst är du mammi!

image13                        image14

Sisters   399:-                                                                                 H&M     98:-


image15                 image17

Åhlens   299:-                                                                                 Gina Tricot    399:-


image18

Skopunkten    249 :- /st

 


Shopping på gång

Vaknade upp hos emmis i morses! Jag verkligen älskar att vakna upp hemma hos emma, och denna gången var det extra roligt eftersom det var så längesen jag gjorde det sist. Det var verkligen jättekul o träffa heeela familjen friberg, har saknat dem :) Var alldeles för längesen jag var här!
Kvällen igår slutade väldigt bra, det var mycket trevligt hos tvillingarna med massor av skratt o god mat!

Mamma kommer och hämtar mig här om fem minuter och då bär det ner till stan för att shoppa. Ska bli underbart! Har sett fram emot den här dagen hela veckan, så jag hoppas att jag hittar något fint :)

Ikväll blir det grillning (om solen håller i sig) hos linis med lina själv då naturligtvis och johanna ekman Supermysigt! Efter det blir det nog lite party .

Hoppas ni får en nice dag, för det är vad jag tänker ha i alla fall!

Puss


Finally

Äntligen är rätt ord!
Äntligen, äntligen, äntligen! Nu är skolveckan över. Denna veckan har varit en såndär skolvecka som man önskar inte borde få finnas. Sådana veckor borde inte få vara tillåtna. Faktiskt inte!
Men nu äntligen är den över. Och dessutom så ligger en underbar helg framför mig.
Ikväll bär det av mot D&J som fyller 17 år, fira dem lite. Maskerad o grejer. Jag är, har alltid varit och kommer alltid att vara dålig på att komma på vad jag ska klä ut mig till. Och nej, inget undantag denna gången heller, gick totalt kass. Temat är kändisar: Lina Kempe o jag har bestämt oss för att klä ut oss ihop. Och vi bollade lite idéer; bröderna fluff, björn borg osv osv. Men nej, inget kändes så där riktigt bra! Det går liksom bara inte. Det har nu slutat med att vi ska klä ut oss till livvakter.. (haha!). Vi spikade det i sista sekund, och jaa.. det är väl helt okej faktiskt :) Vi får vara nöjda tycker jag!

I vilket fall är det så underbart med helg, jag känner ett lyckorus i hela kroppen just nu! Gud vad underbart!



Måste tillägga att Linis har gjort mig otroligt glad och hållt mitt humör uppe den här veckan när det varit kämpigt i skolan, så en eloge till dig min goding!


image12

Thaaaii

Bokat o klart!
Min kära far beställde i veckan våran resa till thailand som kommer äga rum om ca ett år! Sjukt nice.
Längtar verkligen tillbaka dit och det ska bli riktigt spännande att se radhuset som pappa köpt. Ligger i Pattaya, ungefär en timme nedanför bangkok. Dock kommer vi bara vistas där i nån vecka sedan blir det till att åka runt. Kommer bli underbart!

Turkiet blir det även i år, om två månader redan. Då åker jag iväg med mammas familj o steker en vecka!

Mmm, jag älskar känslan av utomlands. Jag trivs utomlands, jag trivs i solen! Love it.


image10


RSS 2.0