Tisdag

Idag har vart en bättre dag. Har fått massa gjort förutom att plugga... Kanske jag borde hunnit också men ja det ordnar sig! Har iaf förberett mig inför imorgon till seminariet o det är det viktigaste nu, ska nog hinna med uppgiften som ska in nästa vecka nån gång under veckan elr i början av nästa :-)

Vi åt en så sjukt god middag idag. Potatis, köttfärsbiffar, champinjonsås o lingon. För det första är Markus KUNG på att göra köttfärsbiffar, de är grymt goda! För det andra var såsen så himla god, första gången vi testade den :-)

Imorgon är det skola och match mot Sundsvall på kvällen. Önskar bara att det kan bli klart imorgon så allt inte hänger på sista matchen.. Men jag tror nog det ska gå vägen :-)

Sov så gott i natt! Pusssss


...

Haft en fruktansvärt seg dag. Inte gjort ett skit. Har inte alls kännt mig pigg. Trött å ingen ork..
Men imorgon tar vi nya tag :-)
Har en del roligt att se fram emot i veckan. Mest ser jag faktiskt fram emot onsdag då jag ska få träffa min föredetta granne som flyttade till sthlm för ngr veckor sen :-) har saknat henne här nere i Tingan så det ska bli kul att hon kommer ner hit över helgen.

Sov så gott alla! Pusspuss


Helgen är slut

Ja då var helgen över... Den har vart lugn och skön. Bra att vila upp mig då jag hoppas på bra drag nästa helg!

Har haft en fin dag idag, åkt till växjö fram o tillbaka två ggr... Lämnade först tillbaka en bok som var sen och när jag kom hem igen blev det en nytt ärende i Växjö som var tvunget att göras.
Solen har vart här även idag och det är så härligt. Vilken vårkänsla man får :-) var ute o sprang 5 km och efter det åt vi en god laxbulgur med limedressing. Resten av kvällen spenderade vi framför bigbrother. Vi har köpt 24/7
- inte bra för vi blir beroende!!!

Hoppas ni sover gott i natt! PUSS


Lördag

Hej på er!
Hoppas ni har en skön helg :-)
Personalfesten igår var riktigt trevlig och det blev alldeles lagom sent så man var pigg idag å.

Började dagen med att laga en matlåda till älskling så han kunde äta på vägen till ängelholm där han o grabbarna spelar match idag. Just nu ligger de under med 1-2 och har spelat en period.
Efter att ha skjutsat M till hallen åkte jag in till Växjö o handlade lite blandade saker för ngr presentkort o rabattkuponger med mera.

Ikväll blir det en riktig hemmakväll för mig och det ska bli sååå skönt att bara ta det lugnt. Bra att jag har en sån helg nu när förhoppningsvis nästa helg kommer bli riktigt fartfylld :-)

Här kommer dagens fynd! Ett blått linne, ljus och en häftig svart sak som jag inte vet vad det kallas och ett par skor. Måste förresten bara berätta om skorna. Var inne på bikbok o kikade så såg jag dessa i strl 40. Tänkte inte mycket på dem men så stod det 50 % rabatt. Så då kunde jag inte låta bli att köpa dem. De var också var "sammets"tyg så det var ett ännu större plus :D (köpte också lite annat smått såsom te, eyeliner etc.)





Freeedag

Fredag och äntligen helg :-) sitter just nu framför tvn, klar och redo inför personalfest! Ska bli jättekul, har så härliga jobbarkompisar!! =)

Såhär ser jag ungefär ut ikväll (bilden är för ngr veckor sen) :-)


Torsdag

Försökte skriva ett inlägg förut men det gick inte!

Idag har det vart underbaaaart väder :-) var i skolan halva dagen sen hemma en stund innan jag o my love gick en prommis. På kvällen var jag på aerobic (elr hur det nu stavas). Det gick inte alls bra, hehe :-) jag gick ut efter tre övningar då jag inte fattade nått o inte alls kunde elr hängde med i stegen :P det är nog inte riktigt min grej.. Men det blev en prommis istället :-) nu har jag iaf testat!

Imorgon blir det träning och fix på dagen. På kvällen blir det bowling, mat o annat med jobbarkompisarna. Ska bli superkul :-))

Puss o kram

Vi drog på oss vårjackorna idag =)


Tisdag

Står och väntar på bussen så jag kan åka hem. Underbart att jag inte håller på att frysa ihjäl för en gång skull.. Är lite vår på G kanske? :-)

Har haft studentseminarie idag, vi skrev ihop en uppgift på 3 1/2 sida så det kändes bra. Nu när jag kommer hem ska jag träna och ikväll blir det lugnt med matlagning och top model på tv :D

Jag i väntan på bussen, ser ni lite av mitt nygjorda hår också ;-)


Måndagkväll

Hej på er!

Hoppas ni alla hade en mysig o trevlig helg.
Jag var hockeyänka som jag tidigare nämnt då mannen var i Uppsala o spelade. Tyvärr förlorade dem.. Vill bara att det ska bli klart att de slipper kvala snart... Det enda som behövs är att de vinner en match o sundsvall förlorar en. Hoppas hoppas!
Förutom jobb som hela helgen bestod av hade jag och pillan myskväll i lördags. Vi började med att hon klippte och slingade mitt hår, vilket är ungefär lika ljust nu igen som innan jag färgade det mörkt. Det blev jättesnyggt och jag blev såå nöjd :-) senare på kvällen åt vi god mat och en god efterrätt. Vi tittade lite på mello å. Molly var bra tyckte jag men jag får tyvärr säga att Ranelid inte var nå vidare! Efter det var slut tittade vi på The Body Guard - s å j ä v l a b r a !
Whitney är ju så vacker o sjunger så underbart fint. Blir riktigt less att hon skulle gå bort så tidigt :(

Idag har jag tränat, crosstrainern en timma och sedan styrka ben, rumpa och bål. I eftermiddags slappade vi framför tvn. Vi kikade på BB som egentligen gick igår och HERREGUD vad korkade många är. Ändå underhållande att lyssna på dem på nått sätt :P
Gjorde även klart min inlämning så den är inskickad. Hoppas den går bra. Har fått tillbaka mina andra också och de gick jättebra. Skönt att slippa komplettering!

Nu ligger jag i sängen o ska sova. Skola imorgon. Ska dit (hör och häpna) tre ggr denna veckan. Känns seriöst som jag aldrig är där. Förra kursen var mkt plugga hemifrån. Men men nu blir det lite oftare och det är ärligt talat bra så man inte tappar intresse för det!

Puss o sov så gott <3

Söndagsmat ;-)


Work work work

Hallå!
Vilken härlig fredag vi har här nere i småland. Solen skiner över snölandskapet ;-)

Gick upp vanlig tid i morse och åt frukost med världens bästa! Skjutsade sedan honom till ishallen och åkte själv o träna. Han blir borta hela helgen som sagt och jag ska iväg o jobba om några timmar. Ska bli kul att jobba i helgen, skönt på ett sätt att jobba när M också "jobbar" hela helgen.

Jobbar även imorgonbitti så ska bara hem ikväll o sova ngr timmar o sedan bege mig till jobbet igen. Slutar två imorgon så det är skönt.

Working girl ;-)


Torsdag

Halloj!
Sitter på bussen in till skolan. Börjar kl ett men åkte in en timma tidigare. Ska hinna till biblioteket, äta lunch plus hälsa på Pillan som jobbade på frisörsalongen på campus idag :-)
Seminarium idag plus introduktion till nästa kurs.
Ikväll vet jag inte vad som händer så det får vi se då.

I helgen ska jag jobba och Markus åker till Uppsala imorgon för att spela på lördag så han är också borta hela helgen. Ser fram emot lördagkväll då det bli middag o mys med Pillan.

Hoppas ni får en fin dag!
Puss


Alla hjärtans dag

Har haft en bra dag. Lyckades få ihop min preliminära inlämning som lärarna endast ska kika på idag. Resten av dagen gick till att bestämma vad vi skulle äta. Efter mycket om och men vestämde vi oss för oxfile carpaccio till förrätt, fisksoppa med saffran till varmrätt och cheesecake i glas till efterrätt. Den sistnämna blev sådär god tyckte vi men det andra var riktigt gott!

Markus fick lite choklad o kort i morse och jag fick lite fotvårdsgrejer o mysiga tofflor av honom.

Har haft en jättemysig dag med min andra halva och måste än en gång uttrycka att jag verkligen älskar den mannen <3


Lördag

Hej!
Min uppgift börjar bli klar - skönT!
Slänger in lite bilder från i lördags :-)


Förlåt

Ursäkta för dålig uppdatering!! Ska snart lägga upp lite fler bilder från helgen men sitter just nu och har panik över en inlämingsuppgift som måste in för lite lätt granskning ikväll. Har skrivit 1 ½ av 3 sidor så efter det ska jag lägga upp bilder ;) Puss på er

Lurade

Hallllååå! Lurade er lite förut för att få pappa att gå på det ;) nu är vi i SKÖVDE! Vi sa inget till pappa utan skulle överraska honom och det blev jättelyckat. Han blev jätteförvånad och hade inga aningar om det här! Min syster, Kristoffer, victor o jag fixade detta och hade planerat att alla skulle vara här o äta plus att victors kompis skulle hit så pappa gjorde lite extra mat ;-) så vi har haft en suuupermysig kväll med god mat! Och jag har fått mys med mina gosiga systerbarn.

Nu ska vi sova. Imorgon väntar en riktigt bra dag med mycket planerat. Första stoppet blir Stellas lekland med syster o familj :-)

PUSS


Fredag

Hej hopp!

Står på Börjes o ska handla lunch. Har precis tränat. Idag blev det crosstraining och ben/rumpa :-)

Så skönt med ledig helg för både mig o Markus. Blir en riktigt skön hemmakväll ikväll och imorgon blir det förmodligen utgång.

Längtar så mycket efter min familj nu!! Och mamma åkte till egypten idag så henne kommer jag inte träffa på ett tag till ändå men pappa o vicke kommer hot nästa vecka så det är inte så långt kvar :-)

Ha en skön fredag! Puss


Onsdag

Hej på er!
Hoppas ni mår bra och haft en bra dag.
Jag har pluggat hela dagen och lämnade in min upggift i eftermiddags. Ingen aning om det blev bra eller inte men hoppas på det bästa.
Har också haft en mysig middag i Växjö med goa tjejerna. Erica åker hem till Canada på söndag så idag sa vi hejdå till henne :/

Nu sitter jag hemma, rolle o sean är här o vi kollar på super bowl (jag fattar inget av den sporten). Blir sängen om en stund, ny dag imorgon och då ska jag köra järnet på gymmet :)!

Lite bilder innnan middagen och från middagen :)



Tisdag

Dagen har gått jättefort! Var i skolan till kl tre, var hemma strax efter fyra och kl sex åkte vi och mötte upp grabbarna på ica. Vi åt en god middag och hade en trevlig kväll :-)

Nu ska vi när som helst sova. Imorgon blir det plugg o på kvällen middag med tjejerna i laget inne i Växjö :-)

Natti natti

Grabbarna - ska tillägga att Robin och Jake också var med en stund på kvällen :)


Gammal video

Godkväll ;)

Dagen slutade väldigt bra då jag fick reda på att jag fått alla rätt på min tenta i fredags :D Kändes så gött!!

Har ikväll ätit räkor (passar alltid på när Markus är borta efs det är för lite mat för honom). Idag tänkte jag köpa lösvikt bara för det var extrapris, trodde det skulle bli rätt billigt då. Så kom jag fram till kassan och det kosta 144 kr :O Blev helt paff men va sjutton skulle jag göra? Så det var bara att betala o se glad ut ;) Men de var jävligt goda!!! :P

Kollade på gamla videoklipp. Här kommer ett när jag spelar in när jag sjunger "It can only get better" med Amy Diamond. Tror det var drygt tre år sen jag la upp den, tre o ½ kanske :)



Måndag

Hej svejs.

Måndag och ny vecka, kommer bli en bra sådan tror jag!
Dock började dagen med ett skitträningspass. Gick jättedåligt och jag blev bara förbannad så gick därifrån efter 40 minuter. Kändes inte alls bra... Men men vi får hoppas på bättre senare i veckan.
Positivt är iaf att jag gått ner 1 kg förra veckan. Har nu sammanlagt snart gått ner 5 kg sen jag startade för en dryg månad sen och det känns skönt.

Sitter med en uppgift just nu som ska in på onsdag. Känner att jag behöver komma en bit på den idag eftersom jag ska in till skolan på föreläsningar imorgon och på onsdagkväll ska jag och de andra hockeyfrugorna in till Växjö och äta mat.

Markus är iväg idag, spelar borta mot Oskarshamn. Hoppas, hoppas, hoppas de vinner, det behöver dem!! Skulle vara så skönt om de slipper kvala i år igen. De ligger helt okej till nu men Sundsvall och Borås närmar sig så det gäller att inte tappa poäng.

Hoppas ni får en skön måndag

Pussar o kramar


Söndag

Hej och ursäkta för dålig uppdatering!

Idag har jag inte gjort alls så mycket och det har vart SÅ skönt efter en hektisk vecka. Tentan i fredags gick bra tror jag, om jag hade övat rätt ;)

Igår spelade TAIF mot Leksand och det var en spännande match. Förlust på straffar så bra med en poäng iaf. Kvällen spenderade vi hemma med god mat (ryggbiff med rotsaker o potatis i ugn) och godsaker. Vi såg också en film som var helt ok, hette The ides of march eller nått sånt :)

Idag har jag som sagt inte gjort mycket. Pratade med pappa i en knapp timma i förmiddags, han kom för övrigt hem från thailand i fredags. Han har inte vart hemma på 2 månader så det var skönt att kunna prata ordentligt med karln ;)
Sen har jag vart hos Jossan och sagt hejdå o pratat lite. Hon flyttar hem till Sthlm idag :( kul för henne som fått jobb är klart :) men tycker det är lite tråkigt att inte ha henne här längre.. Men så är det!

Nu har vi precis ätit enchiladas och ska snart kika på The Notebook. Ska bli så mysigt, har iofs fått tvinga min man här hemma men jag tror han kommer tycka den är skitbra ;)

<3


Tenta imorgon

Jahapp imorgon var det dags. Känns inte så kul... Hade gärna övat mer! Jag kan alla begrepp men är rädd att jag ska glömma dem över natten :P jaja det får bära eller brista. Det värsta som kan hända är omtenta... Kanske inte så kul men som en smart kvinna sa till mig: att inte lyckas på en tenta betyder inte att man inte kan, utan bara att man inte innehar kunskapen ÄN..

Nu ska jag sova snart. Längtar till imorgonkväll då jag ska njuta av att det är helg och mysa med världens bästa sambo :)

Pusssss


RSS 2.0