Pluggeliplugg

Pluggar, pluggar o pluggar.. Trist men måste göras. Egentligen är det rätt intressant men det finns alltid så mycket annat man vill göra =) Ska plugga en timma till nu iallafall sedan blir det dagens (gamla) Grey´s avsnitt. Efter det lite plugg till sedan kommer Jossan vid sju. Vi ska ha räkfrossa och titta på Grey´s. Samma som för två veckor sedan :) Ska bli mysigt, har ju inte träffat tösen på ja.. en vecka drygt! Grabbarna är påväg till bortamatch, derby också. Spännande! Orkade inte åka o titta.. ska upp tidigt imorgon. Sen tackar jag ju inte nej till räkfrossa och Grey´s med bästa grannen heller =) Ha en mysig onsdagskväll <3

Tisdag

Idag har vart en bra dag :-) fick sova ut till halv nio, var i skolan en stund o träffade tjejerna o arbetade med grupparbetet. Hemma kl tre igen och bakade sedan till kl sju! Lussekatter och pepparkakshus, blev jättenöjd :-)

Nu ligger vi i sängen, ska läsa lite sedan sova. Imorgon ska jag plugga, plugga, plugga!!!


Natti natti

Då var denna veckas måndag snart till ända. Den har vart bra.
Två föreläsningar i skolan. Gjort ärenden med min älskling i byn i eftermiddags. Kvällen har jag spenderat på Preem. Vi har haft dricka-glögg-och-fixa-grejer-kväll! Det var trevligt :-)

Idag kom min iphone 4S så nu ska jag sälja min fyra på blocket. Fick också upp vår adventsljusstake idag =)

Imorgon är skolan, plugga och fixa pepparkakshus prio ett. Nu är prio ett att sova. Godnatt på er <3


Måndag

Ny vecka! Kommer bli en bra tror jag. Har mycket att göra i skolan men helgen kommer bli grym!!
Sitter i skolan nu o ska strax börja. Ikväll ska jag till jobbet för lite fix och glögg med arbetskamraterna, ska bli trevligt :)

Adventsmys igår


Söndag

Igår kväll var jag och markus inne i Växjö och åt god middag på Lagerlunden :-) det var mysigt!
Vi åkte hem ganska tidigt o la oss i sängen o kollade på idolreprisen. Herregud jag lipade hela tiden, så bra!
Nu ska jag snart jobba.. Ska bli roligt men känner mig stressad för jag hade behövt vara hemma o fixat massa grejer.. Men men :)

Längtar till ikväll då det blir adventsmys <3


Natti natti

Nu ligger jag i sängen o ska alldeles strax sova. Kom hem från jobbet för 40 min sen o ska dit igen om åtta timmar så tänkte hinna sova där emellan ;-)
Markus o några andra är ute i Växjö idag, så kul! Är lite avis men å andra sidan tjänar jag pengar istället o det är inte fy skam ;-)
På tal om pengar var lönen efterlängtad idag. Snart dags för julklappsshopping!

Imorgon slutar jag klockan två. Vi ska pynta lite här hemma på eftermiddagen så vi får riktig julstämning till på söndag då det är första advent :-) på kvällen vet jag inte vad vi ska göra, återkommer med det imorgon ;)

Längtar till nästa helg! Då ska jag få träffa min älskade mamma och jag ska faktiskt fylla hela 20 år ;-)

Sov gott <3

Preeeeem =)


Torsdag

Ber om ursäkt för dålig uppdatering.
Denna veckan har faktiskt vart rätt tung! Så hemskt trött har jag vart...
Skönt att det snart är helg.. Inte för jag är så sugen på den direkt.. Eller ja det ska bli kul att jobba faktiskt men ska upp halv sju imorgon l jobba stängning. Hemma kl elva o sen jobbar jag öppning (08.00) på lördag!
Det känns som det är mycket nu och jag sover för dåligt, inge bra!
Har iallafall ätit goda pannkakor med min älskling nyss :)
Hoppas ni har en mysig vecka iaf :-) puss o kram


Måndag

Ny vecka. Jag var så grymt trött när jag vaknade i morse.. Men dagen gick rätt bra ändå. Två föreläsningar gick fort men nu börjar jag känna tröttheten igen :) blir läggdags efter diskning.

Ikväll har Jossan vart här. Vi har ätit god mat och myst framför tvn :)
Grabbarna förlorade bortamatchen mot Rögle :(

Sov så gott sen <3

Bilder från ikväll:


Söndag

Hej Svejs!
Har haft en riktigt bra helg med tjejerna. I fredags tittade vi på matchen, de förlorade tyvärr :/ senare på kvällen var vi hemma hos Rolle och hade trevligt med några i laget =)

Igår efter frukosten kollade vi reprisen på idol. Efter det handlade vi och lagade våfflor. På kvällen åt vi taco och förfestade lite hemma. Markus hade träning dagen efter så han skulle inte med ut. Vi tjejer åkte iallafall in till Växjö för att gå ut. Tyvärr var De stenhårda med 25-årsgränsen så det var bara för oss att ta bussen hem igen.. Men men, det var en rolig kväll ändå :)

Tjejerna åkte för drygt en timma sen. Känns lite sorligt för det har vart så mysigt att ha dem här!
Nu är jag o Markus påväg till Växjö och Media Markt. Vi ska teckna nya mobilabonnemang då vi sa upp de vi tecknade för nån vecka sen. Det var nämligen så att nu när man tecknade hos telenor på media markt i växjö fick man presentkort på mediamarkt i Växjö. Lite krångligt att säga upp o teckna nytt men det är värt det när nan får 2000 kr i presentkort ;)

Hoppas ni har haft en mysig helg!

Bild från igår:


Fredag

Heej!
Idag är det fredag, underbart!! Idag kommer ngr av mina tjejkompisar hit och det ska bli sååååå kul =)

Igårkväll var vi på Twilight, jag älskade den. Macko gav den 2 av 5.. Men hans åsikt, när det gäller den här filmen, gäller inte efs han är kille ;)

Nu har jag precis tränat och snart ska jag äta. Sen ska jag handla, fixa o grejer till tjejerna kommer. Ikväll ska vi på matchen och sedan ska vi nog hem till Rolle.

Ha en bra fredag!


Räkfrossa

Räkfrossan var supergod! Kvällen var för övrigt järöttemysig o vi hade greys-maraton :-)

Nu ligger jag i sängeb o ska sova. Om ngr timmar kommer Macko hem.. Jag ska typ upp när han ska lägga sig. Kommer kännas så orättvist att inte få ligga kvar i den varma sängen o sova.. :( men men.. Å andra sidan har jag ju fått sova ngr timmar innan :P

Natti natti <3


Onsdag

Hej svejs!
Haft en skön dag med lång sovmorgon och ett gympass med Jossan. När jag kom hem igen var jag konstigt nog trött, trots min sovmorgon, så har powernapat en halvtimma också :)
Nu har jag precis duschat, ska fixa lite disk innan Jossan kommer hit. Ikväll ska vi ha räkfrossa!! Mumsigt ska de bli! :-)

Jag o Jossan, lagom på lyset, ute på krogen för några månader sen ;)


Tisdag

Idag har jag hunnit med en hel del. Först var jag i skolan där jag och några andra gjorde geuppuppgiften som vi hade till nästa tisdag. Hur gött som helst att redan vara klar!
När jag kom hem åkte jag till gymmet och sedan handlade jag mat.
Väl hemma igen lagade jag maten sedan städade jag lägenheten. Så känner mig jättenöjd nu när jag ligger i vår nybäddade säng och snart ska sova :)
Markus är i Uppsala, de ska spela där imorgon så jag är hemma själv i tbå dagar. Denna gången kände jag inte för att vara ensam. Ibland kan det ju faktiskt vara skönt att vara själv hemma.. Men inte denna gången :/ imorgonkväll ska jag iaf träffa min kära granne, det ser jag fram emot :)

Pratade nyss med Tapper en timma i telen, superkul. Längtar som sagt jäkligt mycket till fredag då hon o några av tjejerna kommer hit :)

Här är några bilder från de två gånger vi vart i Alanya :)


Vinst

Taif vann mot Södertälje med 2-1, skön vinst!
Nu ligger jag i sängen o ska snart sova. Ska bara läsa lite barnböcker som vi har på litteraturlistan. Så mysigt med gamla klassiker :-)

Nattinatti <3


Hemma igen och ny vecka

Kom hem till Tingsryd igår klockan fyra och det var roligt att träffa sambon igen :) jag åt lite mellis och sedan diskade jag upp lite hemma. Efter det åkte vi o handlade till en god middag och den åt vi framför "Vem kan slå Filip & Fredrik".
Dagarna i Skövde var så mysiga. Det var jättekul att träffa familjen igen och det var skönt att jag var där ons-sön så jag hann med mer :)

Just nu sitter jag på bussen hem från universitetet. Har haft två bra föreläsningar och en lång och rolig lunch med Ida och Emma :)

När jag kommer hem ska jag göra lite ärenden, äta och sedan bege mig till ishallen. Idag kommer Södertälje på besök.

I veckan har jag lite plugg att göra och jag ska även hinna städa. På fredag kommer några av mina tjejkompisar från Skövde och det ska bli så jäkla roligt att ha dem här. Längtar som en tok!!

Ska försöka slumra till lite på bussen nu. Ha en bra kväll.

Jag o mina små på dopet <3 och jag o Rambo myser :)


Dop

Hej! Sitter hemma hos pappa och har precis ätit fondue, underbart gott =) Idag har vi haft dop för lille Milton, allt gick jättebra och nu är jag fadder. Känns riktigt bra :) Jag sjöng en sång i kyrkan - sång till friheten. Ska lägga upp ett klipp här under, lite suddigt men det hörs. Dock har jag och hon som spelar lite svårt att hitta varandra ibland men det blev väl helt ok =) (Lägger upp bilder en annan dag)


Sömnig

Dagen fortsatte med lek och mys. Syster, Max och Leon har kommit från Skåne och vi har haft en mysig kväll!
Nu ska jag sova för imorgon ringer kl tidigt. Mycket att fixa innan Miltons dop vid två :) och jag ska bli gudmor, tjoho :-)
Puss o natti


Friday

Fredag, underbara fredag!
Uppstigning åtta och var hos syster klockan kvart över nio. Joline stod i fönstret o vinkade som en galning, så go ;-) hämtade henne och cyklade hem till pappa. Vi bakade och kollade på barnpogram, mys!
Nu har vi ätit lunch hos syster, joline sover och Milton äter. Snart ska jag mysa lite med honom också :-)


Mys hos mamma

Sitter och har en mysig kväll hos mamma o Anders. Vi har ätit god tacos, smarrig smulpaj och tittat på robinsonfinalen :)
Mormor och morfar har också vart här och nu kom nyss Vicke hem från träningen. Det är så härligt att träffa alla människor här hemma!
Om en halvtimma kommer pappa hit och hämtar upp mig och sen blir det sängen.
Imorgon blir det frukost vid åtta och efter det åker jag till syster och hämtar min lilla prinsessa :) vi ska åka hem till pappa och baka sockerkakor till dopet.
På kvällen kommer min andra syster, hennes sambo och deras son till Skövde. Jessica och dem ska också vara med o äta. Det ska bli en mysig kväll =)

Många kramar <3

Bild från ikväll:


Torsdag

Har haft en supermysig dag. Besök på jobbet, lunch med Mikaela och umgåtts hela eftermiddagen med sis o hennes familj!
Nu är jag hos mamma o ska snart börja laga tacos, myys :-)

Vi leker med lera :-)



Skövde

Hemma i gamla Skövde igen. Resan gick bra och i Jönköping träffade jag en vän som också skulle hem så det var skönt med lite sällskap :-)
Ikväll har jag och pappa ätit räkor och tjötat massor. Nu ligger jag i mitt gamla rum o ska sova. Det känns tomt när det inte finns mer än en vägg och en tom skänk men Rambo sover iallafall under sängen, så något känns som förr :-)
Imorgon är det frukost klockan nio. Sen ska jag cykla till stan. Tänkte hälsa på mitt gamla jobb en snabbis och efter det ska jag äta lunch med Mikaela som gick min paralellklass på gymnasiet :-) klockan ett ska jag infinna mig hos min syster och klockan två ska vi hämta Joline på dagis. Ska spendera eftermiddagen med dem till mamma slutar jobbet. Då åker jag med henne hem och äter middag med henne, Anders, mormor och morfar! Kommer bli en underbar dag =)
Nu ska jag sussa. Jag o markus gjorde förresten en deal med en telefonförsäljare i eftermiddags i Växjö så vi kmr få varsin iphone 4S snart med abonemang osv o jag ska sälja min fyra på blocket. Men ska berätta mer om det någon dag framöver :-)
Sov så gott!! <3

Bilder på min älskade o saknade vovve Rambo och en glad men trött Mandis :-)


Onsdag

Sitter i köket o dricker te. Är så jävla trött rent ut sagt. Somnade inte förrän nämrmare två i natt :/ men men... Jag känner mig ändå glad för idag ska jag till Skövde :-)
Middagen igårkväll var jättelyckad. Vi hade så kul och alla tjejer är så härliga. Skönt att man har dem här nere också :-)

Josefine, Erica, Amanda, Amy
Pernilla, Tilda och Elina


Måndag

Hej!
Idag startade vi en ny kurs i skolan, svenska. Ska bli riktigt spännande :)
Har fixat massor av all litteratur vi har och läst ngr barnböcker som finns med på listan.
Klockan sex mötte vi upp Rolle och handlade mat på ica och sedan åkte vi hem till honom och Sean och lagade. Det blev vitlök- och gräslöksostfyllda lövbiffar med potatis + rotsaker i ugn, supergott :)
Jag o Rolle ägnade sedan större delen av kvällen åt att sjunga o spela gitarr medan Sean och Markus spelade tv-spel.
Nu ligger vi i sängen och jag är riktigt trött trots min powernap i eftermiddags. Ska bli så skönt att sova.
Imorgon väntar städning, träning och läsning. På kvällen ska jag ha tjejmiddag hos mig när grabbarna är i Oskarshamn och spelar. Det blir en blandning av nationaliteter: svenskar, kanadensare och finländare, det ska bli jättekul :-))

Sov så gott, puss o kram till alla mina 30 trogna läsare!

Bilder från ikväll (och observera att ölen inte är från ikväll :))


Veckan lider mot sitt slut

Inte många timmar kvar på veckan nu. TAIF förlorade mot Leksand, rättvist också faktiskt!
Nu ser vi på Filip och Fredrik och myser :-)
Marita och Tord är påväg hem till Gävle igen. Har vart supermysigt att fått ha dem här :-)
Ha en bra kväll!


Söndag

Gårdagen var en bra dag. Jul på Huseby var mysigt! Vi köpte knäckebröd, glögg, saffransskorpor, fudge och lite annat :-)
På kvällen åt vi tacos o spelade sällskapsspel och chicago :-)

Nu har jag precis vart och handlat och Markus är och värmer inför matchen kl 16.00. Klockan tolv har han beställt mat på bordet så ska sätta igång med det om en stund :-)

Från julmarknaden igår


Underbart

TAIF vann mot Malmö igår och det var såååå gött!! Min älskling fick göra sitt första mål också så igårkväll var en riktigt bra kväll =)
Snart ska vi åka på julmarknad i Huseby. Ska bli riktigt mysigt. Vi var där förra året också och det var lyckat då så jag kan inte tänka mig att det blir annorlunda idag :-)

Grabbarna fick åka ut på isen igen (lånade bilden av Pillan :))


Helg

Då var det helg igen - härligt!
Sitter just nu på Grand Samarkand och äter lunch med svärföräldrarna :-)
Kvällen kommer vi spendera i Nelson Garden Arena ;-) markus o grabbarna spelar hemma mot Malmö.

Ha en bra fredag. Puss


Läggdags

Nu är det läggdags efter en lång dag som ändå gått ganska fort. Har gjort ungefär 75 % av inlämningen, har städat hela lägenheten och träffat Anna en kort sväng :-)
Ligger i vår nybäddade säng. Underbart! Nu saknas bara min älskling men han kommer om några timmar :-) de vann sin första bortamatch på 1 1/2 år så det var jättekul!
Imorgon blir det plugg, träning och handling inför helgen. Klockan sju kommer mamma och pappa Molin från Gävle och då hade jag tänkt ha maten klar :-) så nu, det sista innan jag somnar, ska jag titta i min kokbok "Halv åtta hos mig" och se om jag hittar nått gott recept :-)

Godnatt <3


Nystädat sovrum och nybäddad säng!


Onsdag

Pluggar massa just nu. Hoppas bli klar i hyfsad tid så jag hinner klart med all städning idag!
Puss på er


Tisdag

Dagen började inte överdrivet bra.. Hittade inte mitt busskort hemma så jag missade bussen. Fick köra in istället, det var bäl iofs lite skönt :)
Seminariet gick bra och jag slutade direkt efter det.
När jag var hemma igen blev det en sväng till gymmet med Pillan och Camilla och sedan en sväng till biblioteket också. Lånade massor av barnböcker som behövs till nästa kurs som startar nästa vecka :)
När jag kom hem igen åt jag mellis, diskade, städade toaletten och duschade. Nu har jag precis ätit en god middag, bakad potatis med vitlökssmör, räkor och skagenröra, riktigt gott =)
Markus är i Västerås och kommer inte hem förrän på onsdagnatt. Är lite skönt o vara hemma själv men mest saknar jag honom. Gillar att ha honom här nära mig, då känns det allra bäst =) men men.. Nu är de som de är o hoppas jag kan sova gott inatt iaf :P

Ha en mysig kväll <3


RSS 2.0