Onsdag

Dagen började med en tre timmars lång föreläsning. Svårt såhär i början att veta vad man ska få med och inte. Försöker ta med så mycket jag bara kan just nu iaf så det smattrar rejält från mitt tangentbord ;-)

Slutade klockan tolv idag och körde direkt till Media Markt. Vägen dit var inte det lättaste. De hade stängt av vägen jag skulle köra och det är ju inte så att jag är världsbäst på att hitta i Växjö så jag körde nog runt i tjugo minuter innan jag hittade dit. Väl där köpte jag en skrivare, tyckte att det var ett bra inköp så jag kan skriva ut alla papper och arbeten hemma. Då sparar man lite tid plus pengar eftersom det kostar att skriva ut på universitetet.

Hemma i Tingsryd igen blev det en powernap för både mig och Markus. Sååå skönt för jag är så jäkla trött. Är inte van vid att gå upp så jäkla tidigt, hehe. Men man vänjer väl sig..

Kvällen har bestått av installerande av skrivaren, god mat och en kvällspromenad. Nu sitter vi och myser framför tvn, snart dags för Breaking News.


Min fina nya skrivare


Sallad med kyckling, avokado, bacon, pasta och vitlöksbröd


Markus hittar en kompis (igelkotten) på vår kvällsprommis

Tisdag

Hemskt vad tiden går fort. Redan tisdag, har gått två dagar i skolan och har nu bott här i över en vecka.
Skolan har gått bra. Igår var det mest information och det var inte lite information kan jag lova. Hade sådan huvudvärk när vi körde hem, haha! Vi lyssnade även på en föreläsning som var riktigt bra. Föreläsaren var så bra och duktig. Stod och pratade och föreläste i en och en halv timma utan en enda anteckning. Det är imponerande!
Idag har vi haft introduktionsseminarium och en föreläsning. Allt känns bra men det är väldigt mycket nytt och det är mycket att fixa med kurslitteratur och så vidare. Redan på måndag har vi första inlämningsuppgiften så det är bara att börja plugga!

Är precis nu hemkommen från en promenad med Jossan. Skönt att komma ut i friska luften och rensa huvudet och tankarna lite :-) Älskling står och lagar mat som vi ska äta om en stund. Ser riktigt gott ut!

Här kommer lite bilder från helgen, både fredag- och lördagkväll:


Middag med tjejerna hos Anna fredagkväll


Anna och Oskars hundvalp Alva, såå söt :-)


Vi tjejer på bussen påväg in till Växjö lördagkväll. Väääldigt glada ;-)


Laudius, Jake och Tomas på bussen


Dålig uppdatering

Får be så hemskt mycket om ursäkt för seg uppdatering! Har haft riktigt mycket i helgen. I söndags packade vi, okryddat, HELA dagen! Flyttpackning är inte det roligaste.
Idag var min första skoldag. Allt kändes bra och det var en bra introduktionsdag.
Ska berätta mer imorgon och då lovar jag också att lägga upp bilder från helgen! :-)
Natti natti

Fredag

Känner mig bättre idag! Ingen feber och snuvan är inte lika illa.
Ska strax bege mig till Växjö med Josefine för lite shopping :-)
Ikväll blir det middag med Josefine, Pernilla och Anna. Ska bli supermysigt!
Ska försöka ta lite bilder under dagen.
Kraaaam

Hemmalagad pizza

Mår inte särskilt bättre. Hoppas verkligen det blir ändring till imorgon eller åtminstone till på fredag.

Nu blir det hemmalagad pizza och sedan nötter + mörk choklad, mums!




Sjukling

Tusan också. Det hade jag väl kunnat tänka mig, att jag skulle åka på förkylning och feber. Victor låg sjuk hemma förra veckan och när jag kom ner hit var Markus förkyld. Inte bästa förutsättningarna direkt!
Nu är det soffläge som gäller. Äter glass och dricker te. Har fått klara order från Mr.Molin innan han åkte till träningen: Ett glas vatten, MINST en gång i timman, ät halstabletter, använd nässpray (jag hatar nässpray) och tvätta händerna ofta!!
Måste bli frisk till helgen känner jag. Det tror jag också att jag blir i och för sig.

Skulle träffat Pernilla ikväll egentligen, men blir nog inget med det.. Vill ju inte smitta ner andra :/

Positivt är iallafall helgen. Fredagkväll blir det nog middag med tjejerna när grabbarna är iväg och spelar match. På lördag tror jag vi åker till olofström och kikar när de spelar och senare på dagen/kvällen skulle det förhoppningsvis vara något organiserat med hela laget med respektive.

Gårdagen var himla bra. Spenderade först en timma med systrarna Humble och Alva. Efter det åkte jag och Josefine för att lämna Markus bil på vad jag trodde var besiktning men skulle tydligen byta en strålkastare. (Orkar inte förklara hela händelsen, men det blev väldigt roligt och en del skratt)
Vi gick till gymmet och körde lite crosstraining och cirkelträning.
Kvällen spenderade vi i Olofström och kikade hockey. Ingen bra match alls, trist.. Förlust med 2-1.

Nu ska jag dricka mer te och läsa min bok.

Bild från matchen igår:

Godmorgon

Dags att sätta igång med dagen.
Precis ätit en god frukost och ska nu ta tag i disken. Ska sedan bege mig till Anna och tjöta lite och mysa med hennes och Oskars valp, Alva.
Halv ett ska jag hämta upp Josefine för ett pass på gymmet.
Senare ikväll åker vi till Olofström och tittar på TAIF som ska spela.

Mycket att hinna med, dags o sätta igång :-)

Hoppas på ett mål eller två från denna mannen ikväll ;-)

Tingan

Då var man nerflyttad till Tingan. Känns riktigt bra, trots en tårfylld dag igår.
Lägenheten är lite av ett kaos men det får vi helt enkelt stå ut med. Vi ska ju flytta till tvåan om cirka en vecka.
Idag har jag vart inne i Växjö tillsammans med Julia och Rebecka. Vi kikade in universitetet. Julia som läst ett år redan visade oss runt och hjälpte oss fixa bibliotekskort och skriva ut kurslittertur. HERREGUD vad böcker bara för en kurs. Efter en timma där tog vi bilen till Samarkand och åt thailunch.
Väl hemma i Tingsryd blev det ett Grey´s Anatomy avsnitt, lite innebandy nere i källaren med Markus och sedan en promenad med Josefine som också flyttat ner till Tingsryd precis.
Nu väntar jag på att min älskling ska bli klar med maten, idag blir det panerad fisk, kokt potatis och romsås.. Mums!

I´m back

Tro det eller ej, jag är tillbaka.

Lite update om mitt liv:

- Jag har hittat världens finaste pojkvän, Markus Molin. Macko, som jag kallar honom ibland, är från Gävle, har bott i Skövde i två år och bor nu i Tingsryd. Spelar hockey, just nu på heltid. Är en underbar människa som alltid står vid ens sida!

- Jag ska flytta till Markus om två dagar. Jag lämnar Skövde för sydligare trakter, närmare bestämt, just Tingsryd.

- Börjar studera till lärare i Växjö på Linnéuniversitetet, ska bli spännande som sjutton!

Just nu är det mycket blandade känslor inför söndag. Jag längtar som en tok efter att få bli sambo, samtidigt som det börjar kännas tungt att man ska lämna sina nära o kära här i Skövde. Men jag flyttar ju faktiskt inte till andra sidan jordklotet, som min blivande sambo beskrev det för mig, så det tar inte lång tid att åka o hälsa på :-)

Ikväll har jag myst med pappas familj och imorgon blir det med mammas familj. Imorgon gör jag även min sista arbetsdag på Spirit of St Louis så nu är det dags att sova och ladda om batterierna.

Bilder från kvällen:



RSS 2.0