Vinst

Det blev vinst ikväll. Fjärde raka segern på hemmaplan! Härligt =)
Nu har krigarN kommit hem också. Blir lite mys framför tvn sen sängen.

Myvket glada ikväll =)


Ny vecka

Heej!
Idag är det måndag och ny vecka, känns riktigt bra.
Började dagen med ett gympass och nu har jag duschat, tvättat, diskat och ätit mat. Känns underbart att klockan bara är kvart i två =)
Om en stund ska jag iväg och handla och göra ett annat ärende. Ska även fixa och trixa ihop en text till morgondagens seminarium. Det ska vara en sammanfattning och reflektion av fredagens fältstudie. Har redan gjort sammanfattningen så det ska nog inte ta så lång tid :)
Ikväll är det match igen, Borås kommer till Nelson Garden Arena ;) Blir spännande!

Resten av veckan består mestadels av plugg. Har examinationsuppgift som ska in på fredag. Markus åker imorgonbitti till Västerås och kommer inte hem förrän på onsdagnatt.. Förutom plugg blir det storstädning eftersom vi får finbesök i helgen =) Markus mamma och pappa kommer ner från Gävle och hälsar på. Det ska bli jättemysigt!


Hela familjen Molin på Ockelbo marknad i somras =)

Hemma

Är hemma igen efter helgens skånetripp. Åkte efter frukost och var i Tingan vid halv ett. Väl hemma åt jag lunch med älsklingen och efter det åkte vi båda o tränade. Han hade fys + ispass och jag tränade med Jossan på Wellness för första gången. Vi tjejer i laget har precis fått kort på det gymmet. Det var jättefint så det känns hur kul som helst!! Tror det blir en runda dit imorgon igen :-)
Nu myser vi framför tvn till "Vem kan slå Filip och Fredrik".
Hoppas ni har en mysig söndagskväll <3

En bild på mig och mitt hjärta när vi var i Gävle i somras


Lund

Åkte från Ystad efter lunch idag och var framme i Lund två - halv tre. Nu sitter vi i soffan och Leon sover i min famn :-) sååå mysigt!!
Ikväll blir det bakad potatis med olika röror, ska bli mumsigt :-)

Jag o sötaste Leon myser i soffan :-)


Ystad

Har haft en mysig kväll hos rarmor och farfar. Ätit många godsaker så nu är jag alldeles proppmätt :-)
Vi har spelat kort som vanligt och jag vann sista omgången o farfar första ;-)
Nu ska vi snart se vem som åker utifrån Idol, hoppas på Linni. Övriga har vart grymt bra, heja Molly, Robin och Amanda F :-)

Sliten men glad efter en låång dag :-)


Heeelg

Påväg till Skåneland :-)


YES

Puuuhh skönt, blev godkänd på inlämningarna :D


Snart helg

Sitter på bussen in till Växjö o universitetet.. Seminarium idag plus föreläsning om fältstudierna vi ska göra imorgon. Med fältstudie menar jag att jag ska ut och observera klassen och läraren där jag ska göra min praktik i vår :) har redan hälsat på två dagar så det känns kul att gå dit igen o träffa dem :)
Igår hade jag inläsningsdag. Vi hade uppgift till idag som var sjukt svår.. Fick göra det sista nu på morgonen men skönt att äntligen vara klar :)
Markus o TAIF hade derby mot Troja och de vann med 7-3.. Superbra!! :)

Snart är det helg och då ska jag ner till Skåne o hälsa på farmor o farar o min syster, Max och deras nyfödde son Leon. Längtar!!!


Bild på my love som var jätteduktig igår :)


Time for school

Godmorgon!
Sitter på bussen o är snart framme i Växjö. Två föreläsningar idag och är hemma kl halv fem i eftermiddag..
Igår gick jag ända till fyra så var hemma rätt sent. Kvällen bestod av att diska, äta kvällsmat och se på första Potter filmen. Har förresten läst ut första boken så nu har jag lånat andra :-)
Igår var faktiskt ingen vanlig dag, för min lilla prinsessa fyllde två år. Stor tjej nu =) längtar så efter henne, tur att jag får träffa henne ngr dagar om två veckor!


Söndag

Då var jobbhelgen över. Det har vart kul men nu är jag så trött så det är också skönt att den är slut :)
Slutade kl två idag o efter det åkte jag o markus med lill-olle, josa och owesson in till Kallinge och kolla på hockey.
Nu myser jag o Markus framför tvn o äter kladdkaka :)
Läggdags strax för jag är som sagt sjukt trött!
Hoppas ni haft en mysig kväll! Puss <3


Helg

Hade en supermysig kväll igår med tjejerna. Drack vin och en rosa pantern, såå gott!! :-)
Idag sov jag o markus till tolv, de e nästan så man skäms! Fast det var underbart skönt!
Nu blir det mat sen dags för kvällspasset på jobbet.

Jag i min Preemoutfit ;)


Fredaaaag

Äntligen fredag och jag tog helg tidigare än jag tänkt mig. Skönt att ha hela eftermiddagen fri och hinna pyssla. Nu lunch och Harry pottsork :)


Myskväll

Haft en mysig hemmakväll med min man. Vi åt laxlasagne och mörk choklad efter. Vi kikade också halv åtta hos mig och robinson, skitbra!!
Nu blir det lite Harry Potter-läsning sen nana :)
Äntligen feedag imorn!!
Puss o natti <3


Lektion

Just nu har vi lektion om film o foto. Rätt intressant faktiskt :)
En o en halv timma kvar sen lumch. Efter det har vi en rörelse-lektion.
Längtar till ikväll. Då blir det robinson och mys med mitt hjärta :)


Onsdag

Hej hopp!
Idag ringde klockan halv sex och jag var såååå trött!! (Ska bli riktigt skönt att sova snart igen:)) Skola hela dagen, vi hade drama och musik. Var faktiskt roligt med lite praktiska grejer =) När jag kom hem gav jag o världens bästa granne oss ut på promenad i värsta jäkla vädret. När vi gått halvvägs vände vi av för det var så hemskt, så det blev inte så långt.. men det blir idolmys på fredag istället!
Väl hemma igen tog jag tag i disken och lagade mat. Nu har jag ätit fruktsallad och kollat på Greys! Fy fasen vad bra det är =) Saknade pappa när jag satt här ensam o tittade. Vi satt och plöjde igenom tre boxar tillsammans och sedan har vi följt varenda avsnitt tillsammans när jag bodde hemma:)
Nu väntar jag på att min kära sambo ska komma hem från Karlskrona, där han tittat på hockey. Sen är det godnatt!

Jag och Jossan
Jag och pappa för tre år sedan

Godmorgon

Moorning!
Är hur trött som helst men har iaf fått i mig lite frukost.. Ska göra mig iordning o sen gå till bussen :-)
Skola ända till fyra idag.. Lång dag! Men ser fram emot ikväll då det blir prommis med Jossan :-)
Hoppas ni får en underbar dag!! Puss

Här kommer en bild från förra måndag då vi hade familjereunion.. :)


Jag vet, dålig uppdatering

Som sagt.. jag vet. Fruktansvärd dålig uppdatering. Men jag har vart så förbannad. Försökte ladda upp hela förra helgen och det gick inte. Så då gav jag lite upp. Men ska försöka skärpa mig :) Just nu har vi hemtenta.. har gjort halva idag men har imorgon på mig också så det känns bra. Veckan ser ut som såhär att imorgon kväll jobbar jag, sedan gå i skolan ons-fre och sedan jobb lördag och söndag. Förresten, min sladd till datorn har gett upp så jag kan inte ladda min dator. Vi får väl se hur bra uppdatering det blir.. Hoppas på att bloggappen fungerar bättre! Ha det nu superbra så hörs vi snart igen :) Kramar

Torsdag

Hej!!
Idag åkte pappa hem.. Lite trist att säga hejdå igen men det har vart sååå mysigt att ha honom här :)
I tisdags åt vi mat, drack vin o kollade despo. Igår var vi ute o gick, åt lunch på hotellet, satte upp massor av hyllor o annat. Ska försöka lägga upp lite bilder på hur det blivit imorgon :) igårkväll var det match mot Oskarshamn.. Det blev tyvärr förlust :(
Idag har jag städat, tvättat o pluggat.
Nu myser jag o min man framför Robinson :)


Pappa här

Pappa är i Tingsryd!! Supermysigt :-))
Vi har ätit en god middag och nu har vi precis tittat på despo!!

Det går inte att ladda upp bilder från mobilen.. Fattar inte varför men ni får nöja er med text så länge :)


Ny vecka

Hej hallååå :) Har inte blivit inlägg nu på några dagar men jag har faktiskt försökt. I fredags skulle jag göra ett mobilinlägg men det fungerade inte så då blev jag skitförbannad! Sedan i lördags skrev jag ett inlägg och sen naturligtvis försvann det, blev inte mindre förbannad då direkt. Men nu, ett nytt försök ;)) Helgen har vart lugn. Har jobbat både lördag och söndag. Markus har vart i Leksand så jag har vart ensam hemma i ngr dagar. Men i morse klockan sex, ungefär när jag skulle gå upp, så kom han hem =) Så då fick jag mysa lite med honom innan jag åkte iväg till skolan. I lördagskväll var vi tjejer hos Pillan och käkade o tog ett glas vin, jättetrevligt! Idag har jag vart i skolan och vi började med en ny kurs. Den kommer nog bli spännande tror jag. Markus var ledig idag så han kom o hämta upp mig kl tre vid universitetet och sedan åkte vi in till stan och handlade, kollade på bio och åt mat. Imorgon kommer min pappa hit!! Ska bli superkul verkligen =)

RSS 2.0